返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
) J5 R- G# `' i# v. w4 h2 gkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
' j3 {( M: l/ z咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇9 R9 _+ Q; [. F8 I7 n* N
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
www3.tvboxnow.com5 i' b' c; g- n+ q1 e: y
我睇過廣告好似話係叫htc sense?, S* \$ X+ |" L6 T8 r
不過htc邊部好?
公仔箱論壇, q4 e* ^* y5 |0 g2 m3 d$ G; I! o( w
我睇過廣告好似話係叫htc sense?% E0 R7 q; |) d
不過htc邊部好?公仔箱論壇; c5 }5 M: a% c9 ^% ^7 c! T
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
8 i: ?" W& G9 e. K- k% \+ x1 f
係呀
8 b: s9 L- `) _2 {, f, |依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvb now,tvbnow,bttvb1 D3 B* M7 o" q) {; j9 u( r! [
咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb' s( e- \* K( Z5 O% T
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 }& k( P+ Q9 r6 S" Q( r
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
  m4 V4 B. V5 @% r$ Utvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
! r: l, J3 A1 a9 |www3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
8 P) Q8 W, w! H2 ttvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
6 T- m; ?' A; d6 i$ s& v+ p. ]. ktvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ~5 ^1 n# i) s% t% Q9 b
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
# J% F4 I" s8 v$ d9 e$ y公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
: t+ l  V! I/ g; t9 d3 s# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
# w1 y( k/ T/ R2 b4 Q  f
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
6 D; h7 @) p: O5 c/ p3 |
係呀& F+ n, C4 r4 @/ b4 K/ D
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
; H6 d* y, c1 x6 ?www3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇  [( ~$ H6 G6 Q2 J9 a% v9 e
個個都話one@@
. I4 A* M5 V5 W4 f- G2 Q. |tvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
: y! s, m1 M/ Btvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) p6 D; L# u7 }' }
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
0 w7 T, {5 [0 E/ Y# x: E' G
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
公仔箱論壇6 X% B$ p7 v6 m7 X) o* W. f
個個都話one@@公仔箱論壇9 u. z$ n3 r& g5 Z
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?! w+ X% Y! i* I1 q, V/ Z/ g* ~
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
4 o5 [$ U# r0 e1 x7 H) B, F; ^) y我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
, g, B9 O3 k8 l1 m1 c3 w$ Y) ptvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
  \! f  ~) v( N1 i" m( d特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
" q5 E: W* o4 f6 d/ T8 _) P
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o8 B1 M4 \/ f
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
; J# X1 U0 ^% Y  p公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
www3.tvboxnow.com8 \* m- a$ e) G8 p! Y. q
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
/ e3 w$ U$ _0 R; U' i例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag