返回列表 回復 發帖
2 P* ~1 @* r. r  r6 g" bwww3.tvboxnow.com
2 y. P1 Q& d: a0 D) a公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 `6 H( y) G& ^/ N, w# Y* x
你留打呀?www3.tvboxnow.com  v* C6 @6 Z: w  \1 c
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 6 Q3 u8 e+ L9 W: j! i$ t9 Z
$ R# Y& S5 L" X) `+ d! w
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
" d! s5 h2 N% U4 O$ \, [1 O4 ^9 { tvb now,tvbnow,bttvb. n1 I0 v8 ~' T7 b
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
www3.tvboxnow.com% J+ _5 i. v3 o4 z( a4 a
8 Q# g. a5 d- G$ y
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
2 V; D4 @  X: |1 K- q大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# M9 R% k* [1 t' q# ~
: K( k3 J- f: n9 C$ r
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
6 J, d" M( [5 Q0 j  a- u+ }公仔箱論壇喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www3.tvboxnow.com+ B  @# p( ^; ~

, q# R$ ~/ z) |2 Q5 A公仔箱論壇呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
  E8 |2 v  ^* `/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillwww3.tvboxnow.com/ e3 g1 j! F6 w! T
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
- e# X4 E; F/ Hwww3.tvboxnow.comthat would be too bad& g  x0 \( F& @( l. _2 N  M
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
$ V. m3 z( H3 Z# U1 \  H) `; \+ a公仔箱論壇. J0 E. R( Q% d* c
咪係!
唔怕水滿就得www3.tvboxnow.com" }$ L; S3 @* O6 P2 F; F! g6 Z7 y
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
公仔箱論壇2 L6 x: P5 V; \0 {, E

! {. e- R( P( E5 o0 w' P3 J公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 6 q* C3 ?1 {) d5 G, |* m) S7 H; @

5 j' `: c5 O9 h4 `! k8 _話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
/ F. }: i0 `7 P9 U' pwww3.tvboxnow.com
: Q3 q- _* w+ m( mtvb now,tvbnow,bttvb哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
, I. a! h7 y$ }& G) G喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
, d1 v: A7 P) \, Uleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ h4 t  l5 }6 q, G/ T

( |% P& m6 a9 V$ v5 R幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
" ?" T! }9 {0 ~9 F公仔箱論壇算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

" R1 y( m- r5 kwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉www3.tvboxnow.com7 I6 F2 i  x  X  s6 r, m+ ~
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
  M+ t0 V1 `/ {" {9 d騎騎,我都好似差唔多。
& _0 l0 e, U  ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。- s, ], Z5 q$ `2 k  x0 C' ~
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. c" s. d4 f' H
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
3 K9 E# v0 ~7 A" F+ Z公仔箱論壇
% j5 P; O' O* g2 y  b話時話,多謝你派的分,謝謝
8 K/ S% o# @1 H7 p8 J8 y
' r1 n( N4 ~5 T% O) f$ g/ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `9 u* f0 L+ w% L) t  y5 q, z

& K4 {! w/ O% e/ K) ]/ |- Fwww3.tvboxnow.com話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
. d5 G# A0 H/ d, u* |tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
4 @6 O0 e5 |) ~# @2 y開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
; g7 L. M5 A! I! v) |& c. X( ewww3.tvboxnow.com; B! ~) r. D! F$ e/ \4 f+ W8 H
話時話,多謝你派的分,謝謝8 g+ w/ l" q0 d8 T
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
7 m1 ~$ |9 ~. b4 q* n
. D& g9 ]6 i( ctvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
  o/ \, V+ O/ R7 a# D5 f3 @rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
% f/ Z  k5 a+ R* ]( @" Qwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 G) z  c. h- R* z) R- l
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!