返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...% o. @$ O. {) ~" h
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 C9 E" \# V7 A
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
+ K& L) N) m- V+ ?www3.tvboxnow.com ' @* F8 G3 J# p7 _
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
www3.tvboxnow.com; X: I& y4 Q4 m4 B: W
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
# w( A5 X% e7 d. j( I2 {1 y( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ...
: }" f- ?# O- \5 L, ~: F9 dwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
6 p3 `1 f% F' n; L1 H: F' R
1 P+ |. p' k7 g- ^9 R6 l邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
! {  B  M/ C  c' A! X2677290
  |3 T/ a, ^2 c6 t4 m: d0 O" D& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
www3.tvboxnow.com# Z* B% h/ T, m7 ?

* s: L+ v: k' Y) X, ?& H( Cwww3.tvboxnow.com0 D+ a: P( B' m2 J+ }- I
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
: x2 W& B" d. x9 stvb now,tvbnow,bttvb
/ K7 B' ]* h! ]' N( ~; atvb now,tvbnow,bttvb
9 i- \, `% H) x" V3 r0 a你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話公仔箱論壇; {" M8 t! ^5 c2 }
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
公仔箱論壇$ f2 q4 D$ Y3 _' x6 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; W6 M0 A2 t! B
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
公仔箱論壇) f% }4 g. N. N

* g4 o9 \9 x' m7 [& P* JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。tvb now,tvbnow,bttvb5 Z* I1 K6 N- H7 f6 |* U/ \
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
( N& Z" _7 w, f4 Q
6 R5 N# j5 ?. S4 N% h; }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! F  ?  u+ z7 z# t
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {9 N. X7 u* `( B, O
! F4 o2 M* L- z
2 D8 m( O4 g9 X" |* p! y
www3.tvboxnow.com1 o9 E3 m) k3 m6 h3 K$ o! r5 b
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑www3.tvboxnow.com5 ]* K2 E8 R- T) k6 V* t4 _1 ?! y1 _
大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ Z' Q! |3 [5 A

* a$ J& A, J0 G" J0 Ctvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k/ q8 U: W# Z0 ^: {
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?www3.tvboxnow.com1 |0 M. F8 `: u6 Y7 [

; o7 Z% e8 I- p$ T$ }0 x我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb. V% B/ P; `( w  r

) W0 W5 J% R' A0 N$ u其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
/ S- d; y, U6 T8 a: wwww3.tvboxnow.com
: _2 ^2 H: b$ P% btvb now,tvbnow,bttvb
! H( I0 a( t. l% L2 U" X9 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q; D6 h) u& ]% C/ }. l% X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% G" k/ v9 [' O  J( o

' t! a! ?3 A4 g$ u; u- ?www3.tvboxnow.com  C7 l+ c5 D; V) B$ H
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb6 v, W5 K3 @% E
公仔箱論壇; z# b; c8 P* [- m
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...tvb now,tvbnow,bttvb% M! p' k, h6 l* q; H/ ~
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
, I+ ?& M' H: H5 W! ~6 @3 [7 ^: n
, M7 v" ]* Q, Z" Q- B$ J4 G* hwww3.tvboxnow.com唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
0 c  |4 {- g# s1 p/ X3 m) hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2678949
$ D& v$ J% Y8 Y: O
, E6 @7 C4 s1 s) S+ e! p1 d# Btvb now,tvbnow,bttvb
' K' ?/ v2 M+ ?* P6 V. Q5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇9 {7 L* W2 z7 h" k0 L4 e
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n# b- ^0 L) E. {
公仔箱論壇. l4 k6 S4 M5 S" c
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
2 Q# u' v- J. L! `1 {+ ~2 `公仔箱論壇# L, F  z1 b5 r9 j1 p

4 Q# z: N, ~0 _* r6 W: \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
: i3 Q) T2 f$ X1 _' O) wtvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦( H3 ]0 W0 N& q4 g, l( B
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦. q' ~/ T  |1 h7 {) o  {
唔買鹹魚包比你吃
0 u9 O# U  E6 W8 y# Ltvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
0 N4 A6 P( J5 A) j$ g$ Xtvb now,tvbnow,bttvb5 r0 ^# b9 o  k. z) ~: [- s, u# T

7 X+ }+ a. H) U1 g8 W& ]. h4 d9 s公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
公仔箱論壇& j. ~" ], k! O0 h) p! P, W
公仔箱論壇; [! A  ^9 U8 f; f  S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A$ h0 t( k0 C7 B
咬咬化身做高天寶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 z5 G0 s" h6 M/ Q. w- R
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃tvb now,tvbnow,bttvb! U2 P; h* \& p1 w# k, Y# e
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
+ ?1 N" D0 v4 y* B4 K

) s6 C+ N: Q# ?( {  `2 T6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ u( M3 `- j# q2 L: e" bwww3.tvboxnow.com你留打呀?