返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 }' R% s' J5 e" j
www3.tvboxnow.com$ h' v! a) K0 w
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
  A2 f8 d! Y$ p; A3 a8 ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
www3.tvboxnow.com3 D4 r; t1 X$ a6 H) n+ ]5 j& P0 d
都係名稱1個冇乜作為
4 k& h8 X8 s4 N8 J
都係名稱1個冇乜作為TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ x9 H: y2 U# F2 f& o
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
* N( N8 Q5 o/ E7 Awww3.tvboxnow.com咬咬兄你好,
/ t0 w/ G  N4 [4 p. T$ G一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
, q% P/ i# I. {
' `* ]0 ^9 j, t: A* N) N公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...: ?: u+ a- r; m9 d6 r
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
& T& m; @$ ?; y! a; z/ F+ {

. O: A% _7 b. T" _! L% b5 ctvb now,tvbnow,bttvb無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
tvb now,tvbnow,bttvb* g) E' H6 _2 d9 A
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
0 P+ M% ^  w2 k公仔箱論壇+ A9 \0 f1 x  U: t$ W- B5 \
話時話,多謝你派的分,謝謝
9 e, j' c9 R0 J* e. {小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇, I2 {0 w- C/ ]0 D( a' y5 V; j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 B1 t# K( ]5 g6 g, S
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
公仔箱論壇9 _0 c5 d1 j; _" K% m1 D
咬咬兄你好, 公仔箱論壇+ M1 s& d: u$ c! z. U& G! m
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
+ z  r4 s8 h8 c7 ?4 Q  u+ a6 jwww3.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
. u& D" q' Y6 S" f/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* j# C+ E7 {; h
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
9 D2 E! U+ M8 @7 H' @timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
www3.tvboxnow.com6 R9 m9 }" O/ q3 u9 X5 ~$ C5 v

" D2 o3 J. o3 G8 p8 I6 f; pwww3.tvboxnow.comtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
2 L5 q* `6 Q- P9 V7 ]- I+ o大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, i/ q8 J3 ?3 y' c
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
2 s+ C! ]2 P# t5 I8 A公仔箱論壇  J& ?6 s4 z; o' Q4 v6 G
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
- a3 N$ z- L/ A" B$ j. bwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
- w/ @9 C4 t: }5 t( L 哈哈哈,你形容得好好笑...........公仔箱論壇' A6 N) G3 n9 d2 o

* C( v# {7 _; c* C0 ^. c5 o. K. x' p無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
3 {( X6 D6 z* l( ?+ Mwww3.tvboxnow.com
* L/ z- R! P" C+ ?7 O, L$ I3 [9 a+ M3 ?2 Jtvb now,tvbnow,bttvb2 r0 Y0 @9 R- @0 u- ^. A

9 s+ k6 W) s# J( C* v  G) M. L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
6 X6 z1 g. z. ?, r7 ktvb now,tvbnow,bttvb$ _/ X- ~/ C8 R% s6 w: x: d" |! m
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
$ a: R7 s, o& O6 j" \" G8 |0 k大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# @0 U4 q+ M7 _) a& z+ P+ K7 Z# E( v  j
公仔箱論壇  i# _1 a4 T: N8 ^  _
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸tvb now,tvbnow,bttvb) E- |# T9 S2 v3 v
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
: ]  ]9 }0 S6 ^- e) G
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇+ _- R1 S! D4 i( s3 q
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t  a+ D5 M) U  b/ ^& x, [- ~9 X

0 z7 G/ f" u; V$ w: Dwww3.tvboxnow.com唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
  o0 I/ u0 ?/ X小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
www3.tvboxnow.com" w8 h4 f2 ]8 k" P; \9 N
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
6 N! g6 A# g. x" y7 q1 h
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& n, G" d# A/ v3 L. f) a
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?# z  K. M& f0 W
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
. T3 e) u( m' [' Mtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇# N0 S0 ?- b1 e' X# B5 M
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 M6 O- b* v' {  \
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食