返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
# G% Z" A3 x2 @( `( j+ h% olhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
1 y5 ~" y3 _/ M& j6 F% |  @

( O/ y) S% U* V+ X/ V; [0 ^; O" P我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
3 {; h- g( Z5 a  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
0 V( D+ r# ^* s; l1 ^2 m. [' P
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
* U. x+ U" Y5 j0 ~  C
2 I6 D( ~7 B! I) z& j% _! e2 v5 g8 x我推「天與地」公仔箱論壇. O. p7 m+ f* [& A$ B9 [8 N
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
9 z4 Y' w" R. S3 w4 b: \
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
# d0 t. C( {1 Z8 uwww3.tvboxnow.com我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
, F/ M- c/ Z& @/ v$ Htvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
7 b8 g% M! n" [/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
6 l" c! Q; \& e7 l% I5 x我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
公仔箱論壇$ |7 a# S6 z5 r% v( H. Y  F- g
' [+ m; b! D9 M) r/ j. E( r7 A1 L, m: d公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u* n& j# N1 ]6 \
我反而觉得"爱.回家"有少少意思www3.tvboxnow.com/ X1 W+ V2 h8 W8 E% D
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D3 ~$ F& m; M1 b5 R  [" @
公仔箱論壇0 t% [& O2 M. T4 ?! [4 R  d; h
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
7 b) f& q' ^. e, l/ ]# ftvb now,tvbnow,bttvb
; q2 `: d4 t0 E8 ~& Y我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }( v# v5 f- i! K* ]
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨公仔箱論壇- ]$ @8 z9 |# ^5 Z8 a) \
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
* ~2 q4 z% B! l1 @# I* gtvb now,tvbnow,bttvb
$ b1 ]7 f0 a: s8 n1 {5 H/ P) {公仔箱論壇有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
8 ]; D) i9 @/ A2 r7 c( }公仔箱論壇8 S. P, j7 O" C2 I

+ x, `, ^/ x8 b" B. d  |" k0 mwww3.tvboxnow.comCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 T: ]7 G" |* w  {www3.tvboxnow.com
$ V6 Z/ y5 |( r+ t, Lwww3.tvboxnow.com我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......公仔箱論壇: }2 Z. Z- U, e5 p0 Z: t! h2 q) l
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" h- |7 H* f  q4 h; S+ T$ F
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛8 w0 l7 y1 v* K( p* k
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
www3.tvboxnow.com+ D3 j+ y& I, y5 g5 q* q

, O9 Q5 L# w8 ]) `1 t: q/ O$ _$ Awww3.tvboxnow.com有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
0 x* j  B! C5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
( U9 _# [' o8 i! E7 F8 t/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的
6 d+ h' m1 ~1 s- ^tvb now,tvbnow,bttvb相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
2 }" G" U6 i+ ?6 R甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛www3.tvboxnow.com* i5 G) w' O) h9 G8 B* @. H5 U
毕竟HK现在其实得一个免费台
* R4 p+ t. ~' a0 U1 F公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
- y$ q! j# d4 u) l6 _' R公仔箱論壇' ~& S- q2 r, A% v, R! u  d7 D. q
所以依家人地咪播「西遊記」囉
8 Y: |3 X0 B, I% |" p! l公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. q3 ^; v& v; L9 a$ {  w& R1 U3 T
所以依家人地咪播「西遊記」囉www3.tvboxnow.com$ A2 Y  \+ n2 N& D* ~
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
( Y0 [6 s$ M. V% b# T7 L, u* x公仔箱論壇所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
$ @5 c% k/ z8 w: S" e. t' z- q公仔箱論壇基本上都保持水準嘅
3 d* L. y+ V+ J1 T- j不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口