返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
9 O3 U* E" Q/ blhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
& `' {- c; R9 d0 Z" utvb now,tvbnow,bttvb
! W( v6 N9 d% Y  E哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?) s/ Z1 ~' y4 m" t
6 b3 e- Z1 s$ o2 p. \' C9 ~
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
- x. _8 K! p6 U% C% u3 \2 i8 O后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦) \$ ~  f7 L" [/ [# K  B
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
6 n  e# i$ _( @' y9 v1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 N1 S( p8 \( \3 [( v
係呀,唔死都一身潺。公仔箱論壇& f, W. i$ S) D; @8 Z7 C2 ]( i' v/ z. j

r2 M. D0 q+ l! f+ E公仔箱論壇 公仔箱論壇% m( ]# X1 x$ \4 @6 [9 K

9 P6 g! t$ p% k, i講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。tvb now,tvbnow,bttvb$ m4 Q3 b1 x# i; C  |
8 m; V" h3 C$ w( m+ E/ @

& A& F5 g" w# X8 W: f% I  {www3.tvboxnow.com另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
) G. S9 J4 {' n$ O% v) g$ |6 C3 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧, L1 N+ Z# }# [" s, @' b6 I
写情方面都吾错6 g/ A. O+ z# [
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
7 F; Z; D( `5 @; Z1 ~, S+ H. L- c比castle同kate更好更衬
; Z# Z$ R- V, H3 W" }- H仲有一出burn notice,我都觉得吾错公仔箱論壇& d0 ?* x* ~) l% A7 b2 t. f
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
' A$ c1 r0 v" K. A/ Z; WYES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
/ c$ {- b# V3 S0 f; c公仔箱論壇Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......- G- N8 F$ x) u7 V$ [
tvb now,tvbnow,bttvb! D8 O. ?1 T7 [8 K0 m
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...
; H; o3 h+ ~$ f4 r9 ?( ~公仔箱論壇不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
* r3 R7 a9 k3 H& v3 B' eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H6 B2 f% ~1 f' ~9 S
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次公仔箱論壇8 Y" K' [" G6 O( |8 F" l
lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
6 y: \4 Q) B; Z3 j# `  u' X# a- B0 ctvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。% q/ _6 q5 @4 G0 g2 A

8 _3 ]' D+ t# e- n6 v! ^www3.tvboxnow.com貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
/ S+ G5 @9 M# w% d# L6 awww3.tvboxnow.com
9 h" f8 S9 [- `) HAlmost Human公仔箱論壇" e7 @/ x$ |  Q" j# A( b
www3.tvboxnow.com# v' B( M! b* o
Tomorrow People tvb now,tvbnow,bttvb& @9 s2 t- T& \* i6 j8 b/ j

3 v" t8 R  o! J; h9 \% h/ Gwww3.tvboxnow.comBelieve
! t2 G9 B- V: e* }' G6 m: N8 i4 Otvb now,tvbnow,bttvb, P. K. J9 B0 s: T+ Y, A0 ~
吾知你有无留意呢出"person of interest"公仔箱論壇5 C1 Q" W' y/ c1 H% t
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
& h7 r. \2 D1 ]5 v2 G但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...9 r' O" V/ {5 c! L/ `0 d
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ t" \2 O* O( w$ X! B
公仔箱論壇5 u+ G# V, H+ h; X' y
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
5 _( M( V6 A4 Kwww3.tvboxnow.com睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
# ]: _& o$ T; o$ I, otvb now,tvbnow,bttvb但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
1 B3 x- y  K+ l% C, @www3.tvboxnow.com
0 s8 L7 B9 P* }  _9 _公仔箱論壇第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
; w2 p! P+ j  L5 G9 Z

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

% Z% }& Y6 s* N) l

8 E; r+ t) D1 j

还没有看!1 |5 h$ `' e% e1 M2 U4 w: v
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
. u' b" S1 P8 m4 A睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
7 Z, L/ P; M" v2 u6 M8 P
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的5 n* u4 S4 e: W+ m6 L
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高
  V7 Y+ y5 J+ k- l$ c& ~5 J: ~- ~tvb now,tvbnow,bttvb但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
, l+ l/ ^8 J& B+ t! w& Blhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
% i- H! G7 D; L) s( [$ M: c& L4 q! {公仔箱論壇  q! w2 h0 P* }. O
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
" n$ s" d  K8 ~* V: @tvb now,tvbnow,bttvb
john系我偶像黎架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# K5 i. |5 ]" f- Q1 E% V6 u, d( r
shaw串得黎几有性格tvb now,tvbnow,bttvb. _" h9 H3 _: f2 I! J
连之前的反派root都越来越有睇头啦www3.tvboxnow.com7 T* i2 }' _  V8 B! F, q3 T
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
& J* @8 e' f/ B1 X2 ?7 T5 ilhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 w7 j' N& v; ]4 p# ?
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
, J0 @1 r0 n( ~" \; r+ m: pwww3.tvboxnow.com
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯tvb now,tvbnow,bttvb4 z  `7 {5 i1 J* x
相比近幾年果D仲垃圾啦
1 D; ]/ c1 [8 v& b7 M# blhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
. ~# v. O8 u4 Otvb now,tvbnow,bttvb係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦* u! @5 a0 v+ Y( x* `4 p
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
7 w1 V( w4 i; C. t' [( S" ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?