返回列表 回復 發帖
睇咗第一集覺得現今就算有咁難頂的奶奶  都唔會有咁順滩的新抱
我好钟意《阳光姐妹淘》的电影嘎,又感人,又搞笑。。。。希望TVB拍成电视剧会拍好D啦。。。。
睇咗第一集覺得現今就算有咁難頂的奶奶  都唔會有咁順滩的新抱
, `4 g1 g+ X. P( Y3 {1 r; Z0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-4-23 09:42 AM
0 C8 ~9 v; h( f, c% \# x. t/ W! @
係呀呵。而家啲新抱點會咁淋吖,不過喜劇算數囉。
我好钟意《阳光姐妹淘》的电影嘎,又感人,又搞笑。。。。希望TVB拍成电视剧会拍好D啦。。。。www3.tvboxnow.com, n( k( x/ O- l/ k8 z
hjp1980 發表於 2014-4-23 10:23 AM
0 I6 G  G6 }3 m& \! L4 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未睇過《阳光姐妹淘》,而家正想揾番嚟參考參考。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-23 12:58 PM 編輯 公仔箱論壇- d$ B; N( g& Q  }7 g0 L5 r

) L8 I2 c* O) Z/ r% c
& U* p- {" X: k5 p' g( O) \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 u7 k3 Z. t3 _( `7 V1 @
同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集# y* n1 ]6 a% N0 s7 K0 f
大文細佬 發表於 2014-4-23 01:07 AM
3 z7 `/ Q1 `) R2 M( TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咁架啦,你後生細女有時真係未必即時意會到啲笑位。
+ S0 v3 m4 _0 |& R3 ^) I' i* LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,中森明菜喎,我都爭啲唔記得啦......
- ]: u' ^  {+ Y- t8 hwww3.tvboxnow.com不過根據推算,你啲屋企人就真係啱feel啲。
1 c# x* l! h8 q! J3 g& r) _
' H0 s  I5 y8 i2 L- D3 E+ g) g; |0 K比啲相你參考下,希望幫到你欣賞啦....不過覺得唔好睇都唔好勉強呀。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

3 \8 ?; S& b4 I3 Jwww3.tvboxnow.com
$ e. u1 v" Z; b6 j9 V" Z' q+ ]公仔箱論壇「小吱喳」一詞最先出現於我嘅記憶體,係N年前日本特攝劇集《小露寳》。
: c: U: `2 D9 Q4 d0 H0 l! X) \「小吱喳」同「小露寳」都係幫助人類嘅友善機械人,小吱喳實際上係一個護士機械人,擁有孖潤腸口唇,右手仲係一支巨型針筒,喺劇中鍾情小露寳,但小露寳就鍾情小賓女。

3 Z- R+ @9 ~  {公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb  W& o- j1 G9 l5 y
香香瘦咗好多
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
brings back a lots of memories
8 A5 W/ L1 \2 D# W7 l5 L- D0 U8 R' ?$ L
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
; W8 q* N0 z8 k- i  i大文細佬 發表於 2014-4-24 01:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 P4 y  |' V7 o: q2 C0 |3 D7 y6 \
www3.tvboxnow.com  h  Z" ]/ H) V5 p# [2 k
吳嘉熙呀?等我研究吓先..........
; [# G( A3 X- f: F: z6 c哈!女仔睇女仔係咪唔同啲嘅呢?tvb now,tvbnow,bttvb$ Q6 N* u* |( D  n$ B7 S6 u

' ]3 G! B7 R. F/ c( X  ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, ?. C: u3 l  j1 q( N劇裡梳起頭髮嘅造型就無咁似,放番啲頭髮又似啲。
! b/ H. J+ o6 x而睇吳嘉熙佢本人啲靚相.....噢.......tvb now,tvbnow,bttvb- }5 n6 h7 o/ M0 Y. f6 I
根據上圖,尤其A及B圖,真係頗有阿"絲姑"嘅神髓噃。
# g; |& y4 V$ ^4 A& E
細佬好嘢
/ n* e# q) ^3 s5 n7 z% G0 u
香香瘦咗好多& O: @0 J& K- c; ]8 }1 {3 ~
chy25 發表於 2014-4-23 07:20 PM
6 j' Q$ w7 a  Twww3.tvboxnow.com香香瘦咗咩?等我睇清楚啲先.....
5 h% p, g; F/ g9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香香瘦咗咩?等我睇清楚啲先.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" v6 r4 ~. L+ P0 ~: \2 M) P: G
leekwoklam 發表於 2014-4-24 03:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 [0 B5 E& L3 |% O0 O4 s1 \1 H0 ~
有啊,面都尖咗
哇...哇... 陣容強大... 我吾係睇譚校長大的, 但係自己好中意睇舊戲,聽舊歌, 感受以前的年代, 總覺得70-80年代的生活比現在好... 所以我支持呢個劇種... 雖然共鳴感一定吾會比得上一些前輩, 但係應該被感動起來~
4 N8 W) _% k# s- X2 O, x7 C4 ntvb now,tvbnow,bttvb
+ L2 w  [/ O: B, R9 q1 k, V另外, 吾知咁係吾係曾志偉風格, 好中意用日常無聊事去講道理咁...是我感覺錯了嗎? 還有, 看七位阿姐演的戲,明顯是有笑點, 但我笑不出 =.=", 反而看後生版先笑得出, 點解呢...

評分次數

哇...哇... 陣容強大... 我吾係睇譚校長大的, 但係自己好中意睇舊戲,聽舊歌, 感受以前的年代, 總覺得70-80年代的生活比現在好... 所以我支持呢個劇種... 雖然共鳴感一定吾會比得上一些前輩, 但係應該被感動起來~
7 |( v! \4 ]1 Z: O$ C公仔箱論壇
1 @- U& i+ @" Z. L7 f+ p1 n  \0 S另 ...
0 g/ M4 r% Q2 b& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-4-25 10:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* b$ p3 R: z  V! i! j5 ?1 u3 R
啱架啦,你哋後生嗰批,可以集中睇嫩版女神同香香,我哋成熟啲嘅就新舊兩代都捧場啦。
) @( |3 r& N& x- r公仔箱論壇
# e# [/ d1 `. Z- D( ~
1# leekwoklam
. z5 V4 S, ?/ u2 {9 O6 Rthank you very much,

評分次數