返回列表 回復 發帖
網上資料或者佢地自己講都好少係真實高度... 就好似啲男藝員咁.. 有幾多個好似馬明或馬德鐘咁講真實高度吖! 馬明真係有6呎架.. 馬德鐘就6呎多啲.. 其他啲男藝人幾乎個個都話自己6呎架.. 一係5呎9或者10.. 但個個都矮 ...
5 c+ `$ M6 j6 K0 a, c" r/ e% L8 Swww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-8 01:10 AM
9 N8 g. a3 {4 \' @; g  L我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......
Thank you leekwoklam for the prize!tvb now,tvbnow,bttvb# p# Q9 n% g4 e! [# m

8 w1 h6 }: `- R4 HI agree with 大文細佬 as there is no real trustful source for the answers.  I judge the girl heights by watching the first nine episodes.  Base on what I see, 吳燕 ...
1 M  Q2 E/ {8 q' |3 L* PPedestrian_A 發表於 2014-5-8 04:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 g6 K9 X6 c1 @! r& i; b7 F( l
www3.tvboxnow.com) L& I5 P* I* V% u2 f6 i: `
你唔講我都唔知添... 真係要睇真啲先至得.. 38好巨下呀
1 Z& y, \: s2 Jwww3.tvboxnow.com我知唔準架,玩下笑完就算啦,好唔好?please.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G& @! l3 @3 K4 u$ i
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K; {, Z0 a  d) T  v5 L; E

" R3 `3 ~6 t5 [! r# Vtvb now,tvbnow,bttvb都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉..個王敏奕仲誇, 矮吳燕菁咁多居然話自己同佢一樣咁高
1 {+ @- S$ ]/ {1 C# o
tvb now,tvbnow,bttvb' V% T2 d, d! c& H$ k/ I- M# \
都係想比個真相大家知啫.. 你唔好嬲我以為我challenge個game呀....其實個個都想高啲嘛.. 唔想面對現實.... 我都係呀... 我都想高啲呀...我諗我同吳嘉熙,陳嘉寶同埋賴慰玲差唔多咁高喇.. 但我無163以上囉 ..., v/ [# A5 G$ Q8 H
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:15 AM
) u0 o# n% t! }% v. w# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。& Y% j* z! G: r5 f3 J
想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?
what is the question?
; T! f9 N$ m& D" V& l/ Z 唔緊要咯,比個話題你哋笑同玩之嘛。
; j- t% u6 d: D0 _: _4 Y想派獎係因為Vandas版主贊助我,係喎,細佬為何唔參加嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 M3 R/ v6 w7 V  A
leekwoklam 發表於 2014-5-9 10:31 AM
' c% L: X& @1 l, @
. m9 y8 ?% L: o* u
因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
4 K# [+ m9 x' `: |4 C  t# X2 P& Z" H* U
4 M) N' R9 P2 x因為我睇到個帖時已經遊戲完咗
# f2 w2 L1 |5 _( v大文細佬 發表於 2014-5-10 01:11 AM
* q5 d5 ?" B% [, F  B8 G: q. ^6 H而家又有母親節活動,請多多支持。
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
答案已 pm 給你
母親節獻禮 -  300000 TVB元派獎活動
. ^4 c# B2 J' w0 ~% \. M4 ?M Club7位女神中,喺現實生活裡面,有邊四位而家已經成為媽媽(養母都算,但不包括助養、靈嬰及養鬼仔或貓狗)?
) r/ s( ]4 p- p) xtvb now,tvbnow,bttvb     四位媽媽包括 :李若彤 / 李麗珍 / 葉蘊儀 / 陳慧珊 / 張慧儀 / 袁潔瑩 / 江欣燕
; o* a  c) H  A

, H, ]# q) x' w  Qwww3.tvboxnow.com / ]3 x  d4 b; K
母親節獻禮獎品已發放,以下各位全部答啱,皆大歡喜。www3.tvboxnow.com  _- [- m. v1 F  u6 t- _: P

% Z" s2 U) r9 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A
3 R" }$ V3 v/ c0 c; i& G' t6 z公仔箱論壇zzleezz
" D3 ?% z, W' }3 y& v6 D3 U大文細佬7 c) {$ T% o* V$ y+ p$ W* J
chy25www3.tvboxnow.com7 h$ j7 C* [1 V5 \/ p: u
mecaca
6 ^6 k& g. X$ K# a+ x$ ?公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb' p3 [8 I, D7 x3 {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v5 L" a# e* t( u  ?  [" X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我都以為陳瀅係最高架