返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
公仔箱論壇" }& b/ m/ G/ P. z0 ~% m: T( B! u, z* ?
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
6 r, p) f2 ^4 h9 z噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?www3.tvboxnow.com& F8 H; y0 t" C
2951020TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b8 ?4 A8 ^$ K9 |! [
29510211 C# e* `3 P. F2 x8 \2 j/ e
2951022 ...
# Z* O, P3 c7 b& `# `4 w0 hleekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
2 X: E$ m! O6 |, n5 jwww3.tvboxnow.com冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
. ~; n! z) C+ Y- W0 {( e超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
0 g1 `/ q7 {6 d4 mwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
8 @; G( E. Q3 K仲有心穎BB阿大佬
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K8 ~+ I$ T- r1 @' c
3 }  x) g- a7 }: ftvb now,tvbnow,bttvb咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。4 {4 B; e  S: @/ e
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
# W; P: E. @7 D' E公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰
" T& Q  V* F- z) z
2 ?$ ?) r+ u' t公仔箱論壇14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]
# M* J' i% _- Z啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
) Y: B$ i& l( r; N8 [( l
$ f! i$ e& P; i7 T3 |% S% H呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
+ ^% ?" [5 p+ Y5 ?' p公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
1 l/ c/ D& W2 @www3.tvboxnow.com企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
: E) `; t6 V9 k/ A3 W  ^* i公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
8 \6 p0 s( D* u, {( |+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
  i1 X, v, d. _  d, P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q# @  i# B! ~
話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
5 z0 c/ {# M  X  o! ]5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
! l1 r" s0 b5 J: j8 n; G8 g
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
公仔箱論壇. n  [" [2 F% Q7 L) I# p' ?

. M! w) p: m4 l- `7 @% twww3.tvboxnow.com唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。0 E8 g2 [  p' I% h* C' Z1 v9 f3 k
2961768www3.tvboxnow.com; `4 m2 \* l6 {
leekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
5 \, t1 f% L' U公仔箱論壇肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

8 p( U! a; y: xtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com( X( q: P  h  e4 W; ?! {
我都好鍾意佢地四個女仔, t; k, h) C! {3 B7 T
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& H9 H: U. ~$ B$ l8 O5 F9 {6 j
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 5 z9 |- n0 U: X" M; a4 ?4 h) N
% q! Z. z" g7 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h! D2 m2 c8 D% p, V, R1 A6 W
  [& a2 C  _2 H
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
# T6 I  s7 g( x3 l1 a& F1 R" Y  ^; E9 F大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
1 |1 |3 e; R1 V  I6 Ztvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫9 J2 |* N( ?, L% {$ `- R
5 n' P4 i8 f/ s- X9 \5 w6 S$ ~

% S- E( O; X! Q+ F! j2 G0 H5 n) X3 W4 L公仔箱論壇咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒