返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
& n2 _5 d3 u3 M* j+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ F7 x2 x' t3 Q0 \" \+ ^
2962645- F# t: W- R% Q8 Y8 n  Q" u
leekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
公仔箱論壇: B" Z: I1 V$ j! h6 }8 Y1 N
* l! F+ W9 ?* a" ^6 N8 l* `
就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展/ \% R$ _( z# {& i4 M
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
; T+ E( K  ?. @+ _
; s& G2 t! [# H* b& Q咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
: T: V0 V$ \" \' y' U2 ]. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
; A: v% i9 b, y# z- w; u2 |' U; Q  Y0 ]8 L# N: t3 `  X0 ]
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
! N  q% p5 _3 I& S; ktvb now,tvbnow,bttvb' ~1 p1 |' X# \9 Y
KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...
% ?! p7 J, @4 X) t6 T* n# u' ptycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
/ N. F/ j6 Z: swww3.tvboxnow.com2 f6 m" g/ M) }' V6 B
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
5 s7 y9 Y( n( B' E: |2964564
- ^7 ~1 x! ?1 b8 j( w5 Wtvb now,tvbnow,bttvb吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。公仔箱論壇  o' m% }8 {; Q1 c3 k4 y" z6 u4 u
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
1 X7 B) K8 i4 |9 r; x
4 p5 y1 d5 \2 C3 s. @
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
3 o* x* f1 t. n/ t* {+ K2964565
+ F; e5 Z- l6 F  ~! L嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
# Y+ }4 D! |- `6 u5 R6 E' Oleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
% a- C. Z0 P$ `: G
+ w9 G  W: \# d& E* t  Htvb now,tvbnow,bttvb唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
本帖最後由 大文細佬 於 2014-10-22 12:53 AM 編輯 5 u! y( [! F- d& ]' x1 c" ^

2 X. Z: `$ V/ {, d# {% M公仔箱論壇
1 Q4 [" N4 ?2 X* Htvb now,tvbnow,bttvb
7 C6 |$ L7 h. c6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。
) P. n$ c/ U$ H! e: y, cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com% ^3 T- n+ @4 ^- z3 o, n, O  D
今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...tvb now,tvbnow,bttvb/ n- m3 y% P, V8 c
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
. v2 N" [- j% c; ^tvb now,tvbnow,bttvb
0 e7 o6 F7 u, etvb now,tvbnow,bttvb祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

www3.tvboxnow.com6 C7 g$ y% H, S% g

( J: i6 P  k$ V7 }' I4 d6 H+ ^tvb now,tvbnow,bttvb睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...
3 K: q' a* v2 C0 B# O& Xtycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
! J1 G1 k' S! ]9 Q* fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. w" w/ g$ v& N1 e! e
第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
- d: f0 }; n! {* d- A& B9 u
( Y- O$ y2 s* Y( j/ I8 D3 j( UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。
3 W/ ~  M  d. K! t; N+ M$ T" O8 x( `www3.tvboxnow.com2965215TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }+ B2 _4 q( j8 \* b' j; X3 S
  J2 Q# x- d; j7 n& S6 E9 f$ Z8 e% Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
  W( E* K4 ^" r1 mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# i; A. B$ w# Z+ @
你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
( n& x; L% W3 ]$ ltvb now,tvbnow,bttvb2965997www3.tvboxnow.com2 J7 m8 s, d; _( `
張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?
. Y: B: Q: ~" U6 a: e8 y" u) u1 @, [不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....www3.tvboxnow.com# p* g  J% F; r* {
leekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 i+ M" Z+ _0 p9 g( u' Y0 Z  K2 g

" [) [! `3 Q! _1 C/ Z3 J5 b有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... ; s1 @( S. O' D% S8 A
公仔箱論壇+ ]" U1 E" T) a- F( X& M
介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇... tvb now,tvbnow,bttvb9 X% y% a; z% J; p

1 K3 Y( a. d2 U: i4 n. W4 a4 wtvb now,tvbnow,bttvb希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  
9 k& B, G( a9 I& v公仔箱論壇《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色www3.tvboxnow.com& O7 W" ^/ _4 R! `" q% Y, U. M; O
《食為奴》裡的八王爺 ...www3.tvboxnow.com% D! a5 `( v! j' F
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
" `/ P: ^" ~. Y1 {8 `www3.tvboxnow.com
; {6 f3 Z3 r$ Y2 V" d' k2 ~! g1 P你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
" }9 U2 F4 g0 v( I" I; o公仔箱論壇www3.tvboxnow.com. l) W3 g: R" M- A; E; d: x! D
繼聰Over咗呀?公仔箱論壇0 ~% B/ {# k! Y
我仲以為女仕會幾欣賞添?公仔箱論壇3 z9 o% z: d$ T% s
論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。
' \6 ^4 p( c6 s3 k2 o3 M0 ?+ i
9 @) n" `5 C, s. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2967627
5 e, D& u1 ]7 C: I7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m4 v: d! T8 T1 q/ q

: G) K+ `7 M: R7 k公仔箱論壇我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,
6 X( W8 n; s3 U3 F' Z$ {& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,tvb now,tvbnow,bttvb  r5 [; ^+ r, _1 h' d9 {, [* }
仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,
6 s4 u( T1 G; h* ptvb now,tvbnow,bttvb谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
9 s6 \8 q" M9 c7 l公仔箱論壇連請了洪金寶也想 ...tvb now,tvbnow,bttvb4 ^+ j1 }  k! G* P$ O
金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
* Z  @) q+ A+ f, I

- v: v4 I) h: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚