返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
3 S; F+ U% S  dwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb) z; x. ~2 ?& K; ?, `1 P. m' O
2979852TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @" g4 R1 g: O
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
& y* r2 T  }* K2 ]3 I3 ^! ]! PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# `8 T1 ^* F+ |: ?2 Ftvb now,tvbnow,bttvb唔似地球人...
7 f, Y& T! b- e: c! ~& d- iwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb9 ~0 Z  h. b# Q. D+ y' V6 I: s) K
唔似地球人...公仔箱論壇; Y, v3 y$ }! p7 A
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
, H; R5 N3 {; r
即係呢隻囉。
4 l. b5 G; N5 i# W. R" }tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: B/ P* p- F# I; I) U. \# F

: x& ?) x- J9 H2 M! @tvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
7 \* Y- [' |- T1 u* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2 P$ V% B7 R2 s" `0 E( u即係呢隻囉。
/ n8 t; J* N# i+ O# b: \
" R5 t2 S3 ~3 P0 q+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980500
9 F# R! e3 Y. }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb2 m! L) W/ V# d8 I
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
. ^- }; P1 i0 [3 M  V7 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
9 l$ f9 U3 Q2 Wtvb now,tvbnow,bttvb
, M8 z0 g; _4 m5 g  nwww3.tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb# C4 Z  a( X( ?( C0 v7 J4 \) h8 [4 ^

- Q7 J( V) T! W8 i
1 {- a: v8 `0 N% P  H4 C公仔箱論壇
/ X5 x" `+ y9 y幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
3 H% Y8 [0 F! C: F$ s大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www3.tvboxnow.com# {9 I$ \) g$ ^& g( s) A

; k: L, {7 G0 d  \; J* q$ h. s, C& htvb now,tvbnow,bttvb係呢。
  v9 t% C8 d- `% atvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

" ]6 c5 W* t  I, Nwww3.tvboxnow.com
6 C: G5 ?4 b/ b公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
( u8 v4 N- n7 v4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

: D2 U+ n6 C, s8 r! B公仔箱論壇又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

- \* i( i* H5 E公仔箱論壇似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# i, s% T" c7 J$ o5 x7 C; U
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
$ m3 H# A: Q# k$ J: B# ewww3.tvboxnow.com因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {% ?/ u/ x. h3 @* W: r. ~4 x1 o
$ z* ?3 ~6 ^9 c# n. B
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
# l% h! k% f# }3 v! C" i6 l$ d9 |www3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
: v" r" U6 u( B' ]( ?  \9 Lwww3.tvboxnow.com似新疆少數民族女仔
: a3 y1 [: M, K
tvb now,tvbnow,bttvb6 [* d* \( ~% |, P# l
係呢。www3.tvboxnow.com' E, c0 s* ], n) ^! x5 [7 y) h
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
! u0 D0 a6 h0 u, r公仔箱論壇公仔箱論壇# @* M9 e* G& w
細佬同大家按圖索驥吖。
0 G9 P0 @$ r# j5 _www3.tvboxnow.com2980976公仔箱論壇4 M% O) ~, h' T& I9 B2 w# i/ G3 @
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- `6 d0 Y4 X1 J/ x) L3 L: B8 s$ R& n- W0 L9 L

/ u1 e7 M6 |( i* }4 i: ?- O你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- E  o+ A4 A, V( Q: k) Y
似新疆少數民族女仔
- ~& ^9 f* w. Y  Y4 Ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
* w! c6 c  S( F# f' x7 T

; i  h3 B; c) p- u. l, M$ \公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
  v+ f, _* Z  e* y2 P# K/ X9 htvb now,tvbnow,bttvb9 x. _" ?7 o$ P7 C" b: G6 W! \
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...$ x8 `3 _2 v# e& _" N$ k5 Y. R
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _4 S+ i5 ?5 ]" c- q
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
% U1 V% `9 F/ U公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb% K- `! [3 w+ h7 o& Y
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
% }$ d. H4 A. N' t1 |5 l: N公仔箱論壇- n: `  W) X5 [3 Y( e% `8 x
因為佢地兩個對眼神似人
$ O$ s4 P* d4 p% C1 q0 t, rwww3.tvboxnow.com
0 X# _( q: b3 Y6 [+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
' l  t. r# b3 ~大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 m8 d/ [( j/ b5 [6 o- R3 q' o
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。  L0 n6 t) l  K( g* n8 b
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
& _* x6 A! I/ x' g公仔箱論壇& T4 P( N, H8 p9 e: r  K
公仔箱論壇7 e7 H! B% K" \. i5 P9 ]3 b3 x! W
" s, \) ^8 {; q7 K2 Q: i# ?5 ]
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎公仔箱論壇$ m0 u; E+ s% b& P
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
5 P7 ~; k) d1 T& K* o0 Utvb now,tvbnow,bttvb有啲真係「騎厘」到呢.....
! ]! s1 c" d% G' M/ X& i# }9 ~公仔箱論壇
' w: Z4 T& D: w2 c* ]tvb now,tvbnow,bttvb今年個三位都唔知點形容。
; x3 n6 k. Y+ ~4 {! u8 s寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
0 S7 j* ?% o+ i. s6 k
4 d' ?2 o! S; b/ x( z4 ?: d- M, ztvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www3.tvboxnow.com  P4 |3 M8 r: A. j0 n! m
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...公仔箱論壇* w# n0 w7 N3 F: \8 I/ w% [1 O  Z
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
www3.tvboxnow.com5 {6 ~6 `- I7 Y, F6 s
係呀,由第11集開始追都冇損失。