返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀公仔箱論壇- R* }5 f/ u+ R( I. |
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀tvb now,tvbnow,bttvb% W. b" V8 k4 q8 B7 Y$ b
請問邊度有得睇?" t" C& k/ F' g5 n
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
9 X6 U+ n8 v9 f$ q* z2 U& {我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
$ Q" d# {+ h/ r# ~# @* u公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既3 n& p8 {2 ]( b; K9 |$ w3 J
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
% z. W# r8 B. {3 r. d( |www3.tvboxnow.com% L5 u. @( R$ g* b
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
3 \3 O5 J& x2 \) W% l* Y/ h

/ k  }7 x4 z& e* z上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
  D6 d, k2 V- H) r! E6 iwww3.tvboxnow.com熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
公仔箱論壇9 G4 K! A( ~4 r" q  `" w" u0 z
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
$ d- G  ^" h. \( v你就咁上網睇睇唔到架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( t0 _% v( r$ k/ D6 Z
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
, Z+ t& e) p# o. m你就咁上網睇睇唔到架www3.tvboxnow.com/ L' f$ G2 c) s& H( r
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
8 c$ w+ k8 Z3 i* K$ j0 \

$ B' M" @- w4 C9 r: `www3.tvboxnow.com原來係咁@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ~5 o6 _5 P' r0 ?* Z$ h! g
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
9 F4 C; C3 r2 y' n$ y2 D: k. Vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O/ V( g& ?, N" K7 C+ T. z6 P
原來係咁@@公仔箱論壇+ D8 H  m; {1 N2 n0 h; _4 G' b
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?www3.tvboxnow.com- a4 A! E9 B  o5 e
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
& E' K, f6 H1 N0 M2 D3 E; L點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
2 Y6 a. i) w- ^公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
4 y# H% U* ^. e# |/ ^' j  m點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
2 C8 P! [4 m, d2 N: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
9 j5 r. H3 y2 x3 P% H/ G公仔箱論壇liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
; F6 H; \- ?5 ]) N; ]. {www3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^" u+ ]0 G- s0 @" q1 u% B& u
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變tvb now,tvbnow,bttvb) m# @* D& c) o8 [
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
7 y8 z% u% e: E) ?5 I$ u9 N" pwww3.tvboxnow.com
* G" ?3 y3 P# [; b7 F* |' p( \, u以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k  f- s- Z5 _+ F
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。