返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
6 Q8 B% c# d, T. i- ^- s# J! dCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
: x0 V$ ~4 ]. _) E3 ~3 i* ^; u
tvb now,tvbnow,bttvb5 k2 D. L! r6 k- [4 r
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
1 K  u0 J% r/ c. }6 i! L0 i, C) Ttvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
" N/ x  ~: i) O& E" [9 `0 e7 d8 _將功補過算係唔話得囉....4 U- w0 H, |+ p9 Z" |
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
* w+ A' g1 I; y2 @: T
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
tvb now,tvbnow,bttvb9 w! t" s$ V" f9 X1 j; x

A  P. p. Y& \; VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
' V: U( C# y# h. }1 u呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
' u$ L7 A; I& I' G  E. y. Cwww3.tvboxnow.com版主唔出手相信其他會員都會出聲....tvb now,tvbnow,bttvb7 P7 W0 n9 V& J/ j  T; \4 q2 x4 L3 }2 ~

a+ f  Y& h6 |3 y& |: [原來,貓兄的確幾活躍水區,
- @' P- A! [2 z/ `8 r( A' [公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,公仔箱論壇! {5 r+ ?( c# s+ V- }
一個帖去到2200幾頁....犀利..
3 [- K2 \! U7 L: [9 a3 r
2 o! e, E- v# b+ n3 `3 T) O公仔箱論壇睇落唔使送分比貓兄 ...
/ Q0 T' C! T7 ~: o0 E5 P8 Wtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓公仔箱論壇3 i) p* _& e3 b9 u1 u
自從他過佐身我就吾養了
/ ^1 ~  j2 G  e6 T7 M睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
, M8 _( o0 X8 R, Q7 y9 ^* etvb now,tvbnow,bttvb突然變佐呢D同劇集無關的話題1 ~  S( C' D0 A, I4 ^0 B
財神版吾好扣我分
5 r1 K( F1 m" }7 p+ h, v3 P公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分tvb now,tvbnow,bttvb$ d9 J! G/ ]* V! n' J* ?
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
www3.tvboxnow.com7 H' n8 V; k2 A( v! U# k5 [9 Z. D

" `5 H: |4 t6 S" c+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。www3.tvboxnow.com& t3 E4 y# K6 w7 h
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
www3.tvboxnow.com3 g3 j  U6 Z& [% x
tvb now,tvbnow,bttvb- H9 N; y* T3 p
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
4 t/ \9 M& M' N3 l2 ^, K版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
  m# u' E8 B1 ^/ Q& nwww3.tvboxnow.com
: Q8 n1 I+ d! f0 i# j6 @" ?  y+ w公仔箱論壇點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,公仔箱論壇: y6 _# M# }* {( [8 x
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....公仔箱論壇& N4 F% e! E2 h0 ?! `3 ?" U0 ]
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
& @$ r0 f8 L2 Z) ^; }) utvb now,tvbnow,bttvb分 ...
" d/ g) E) V  r1 ]4 r5 @金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙