返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..8 g" G( H% y/ N  i' S# J
但係因為好大把頭髮...tvb now,tvbnow,bttvb1 L  }6 |3 s4 k7 D; M( |; e6 n2 \' H
而且夏天好熱..6 L$ j+ e/ X& U! {, T
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
6 M; a! V1 L( s5 J/ F* i2 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。剪o左15寸......
. l, Q$ R& n- y3 R4 W* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然唔係幾捨得
- ?9 r) C, u6 k但係有d人話都幾得意www3.tvboxnow.com" C5 J3 C2 c; G7 T3 G0 L3 N5 o
所以都唔會後悔 =]
  U; w! A% j/ y5 @# X$ d比d意見..公仔箱論壇6 l4 s; s- S! R5 A2 a8 [4 ?! n
同埋呢..9 D7 g7 b5 k; X9 ?9 \+ ]3 j
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
' `1 d* T+ C' @6 h' ]3 F" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" a- n' A% T! {$ U& X0 s8 b5 K$ mwww3.tvboxnow.com[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
4 ^) \* t- [& E# S* f3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
/ x0 T/ _9 m3 d- ~8 W4 T公仔箱論壇係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
! t3 e/ C8 s& m% c5 [; s
本來我想剪到咁' ^# k+ D: @& t& J5 h$ J
但係驚o個個野剪得唔好...tvb now,tvbnow,bttvb/ T  `0 Q& e% P1 i6 g4 T
會好似個.....TB -.-
# T1 B" d# b% _+ q8 H1 }; {公仔箱論壇所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
8 w5 V* q8 q: ]8 M我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
/ z1 n7 {* M) b; S2 R4 Y9 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  2 年冇剪... X7 p! A; g0 J  ]$ C  E# O$ [. X% }
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
tvb now,tvbnow,bttvb2 u$ x* K1 a$ [6 }: l, }+ b$ _
多謝 =]
! S4 e% x+ T/ _4 k7 P- K" H4 C我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇1 G' F# t( Y. b7 o. E$ p. K
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb# L) |9 p9 s6 ^- \+ b
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
' n& G) ^  C* @嗨..阿爺,你都系度啊
1 J" H! M$ k1 ?2 X" B$ n
多謝www3.tvboxnow.com0 ^3 Q" j- Z. k8 A" |2 m
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 / ~9 N! R) ~& K7 k/ [, I) e
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d/ `1 F% l# L# {. S; ^
唔...( g& Y: e" F! E, N2 Y5 @# q! q3 X3 }4 {
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
3 }! u) z, c: {& p$ ^應該都幾好睇唔錯喔.
! Y+ v, g7 b: {9 e) `tvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.