返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
$ B7 C0 o2 l6 o# f' gtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com* [5 O/ E% C$ J( t1 \
公仔箱論壇' w5 O; y0 P& L6 B: d) Q
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
- R( a! z. @" W0 s! n/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
" v  B" X, R6 U( R. y3 x1 H; jtvb now,tvbnow,bttvbo...www3.tvboxnow.com+ x+ Z* H; {: F+ H2 X7 m5 Q
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb) X- f1 ~( A: ?
全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 公仔箱論壇+ P6 @* Q& D1 O: b  `
我的女神....
/ T3 [. |4 j  d* e8 f( a% [兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表   U# r/ ]+ N; [8 t! z' Z: O5 I
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
8 }8 s4 ^1 J$ y/ T8 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 l( G. R, B; X% `
其實我有戴過CONTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]+ J5 }) ~: W  y" z0 S5 A
不過我覺得唔多舒服..
) J* q4 c3 c4 ~$ H* cwww3.tvboxnow.com後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ \) F6 x7 J& v, E% M$ C
你都系e+靓d
www3.tvboxnow.com& m. `9 R2 i: w! H- M. `" X- a
多謝  =]
9 K2 @. k# A+ [% o* ftvb now,tvbnow,bttvb不過好似真係冇咩分別呀可 =_=( F4 [9 J5 m6 u% ]
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
0 l  i6 D1 B% \www3.tvboxnow.com
* t* M" b7 e) T公仔箱論壇o...tvb now,tvbnow,bttvb* V! q- \0 O0 r) `+ T2 t
我唔多捨得
* A9 }3 G" s2 q. B. }+ o- W7 B- W2 V3 M; e$ d6 G3 t* d  v
我都唔舍得剪吖....
6 u; b5 M% x) g% |5 R4 u( W% V9 mwww3.tvboxnow.com都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! U" c7 y- C6 e( J6 y0 e% s% e' a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r; v- J' o+ d5 @5 O2 }
公仔箱論壇4 M9 e0 ]  v% A0 J, _, Y$ j2 `, C2 `
我都唔舍得剪吖....
1 O. L% e; b4 L" ^" L/ z都唔知道要唔要去剪好....
" w& L9 W0 X& n& f:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
. q; z- m  `$ F9 Ytvb now,tvbnow,bttvb短左仲好睇喎
7 V/ o. Q7 e) W1 |哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
9 e8 ~: r/ M% F" \! {- b4 C短发也有短发的美
( J% t; i+ u# Z; i- r: B8 O' v6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表
( g" B: J. S1 d' {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V' F8 ^% S' q$ V: b' e, i
短左仲好睇喎/ K) H+ v) Y" E2 D0 G* X! n+ p
哈哈支持靚女啦
" O2 W, j& }! b' e$ }
# `5 O, t) S& l) z8 `; p1 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 =]
; `' o  M$ G& Q5 `; I9 R我一陣要去迎奧運...-.-
' h* ^% v# y3 Q2 G# `/ G好驚影到我個殘樣..好似咁-->
: R, v* b3 _8 s7 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 - h% U5 z! r8 s, h& m! }9 n. ]
妳是澳門人?
' {. q! ]& s3 c; a  J) [
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎