返回列表 回復 發帖

[特別活動]慶賀水區版主車車(blacker14tt)生日慶典

,  描述: 派金已經完結,多謝各位的參與

水區特別活動慶典序言:

今天舉辦之特別水區慶典是慶祝我們水區"動力之光"車車版主之生日。所以該活動慶典是無分高低,你我同心吹水過渡快樂特別的一天,這特別的日子就要睇你哋反應是否熱烈,再由"車車靚靚"決定是否加金OR派特別金啦!

詳話短說,該慶典詳情如下:

慶典簡介:

1. 在慶典期間,在該帖子回祝賀說話or生日圖片,便完成該慶典的第一部份,該慶典第一部份由"車車版主"決定及選出第一、二、三名最好的祝賀之回帖,我和車車版主會送各20元積分or20功勲給有關得賞者,另外本人會加有關出線者TVB 30,000,000,其餘未能選出線者我都會TVB 10,000,000給各位到本帖祝賀的回帖者。
2. 第二部的獎金則以本帖回帖進行計算,則每回一帖可獲得TVB 20,000之賞金。
3. 此活動H.K論壇時間2015.08.14 發該帖開始計算到2015.08.14 23:59 PM截止及結束。
4.有關所有慶典賞金則需時結算,則會兩天內派發給各位。

特別慶典規則:
1. 禁止分身參加,違者必會嚴懲。
2. 在本帖中若發現違規的回帖,則不會計算在第二部份賞金範圍, 如發現大量灌水者及違反水區版規者,則會取消第二部份賞金資格(不排除可能會扣分處理)。
3. 本人timmaxsing對是次活動擁有最終決定權,任何參與者不得異議。

評分次數

• blacker14tt

• CC517

• chenwenwu

本車所選首三名:
gracechanstuart
Pedestrian_A
chenwenwu
想車車加金⋯⋯就睇你哋啦⋯⋯
我訓下先⋯⋯守候回公司後才來祝賀or主持大局⋯⋯
各位好⋯⋯
各位完成第一部後可能繼續吹水玩第二部份的慶典活動⋯⋯
J神仲有乜嘢玩?
想玩轉個車場?
lckiong 發表於 2015-8-14 07:28 AM
係⋯⋯每帖計算⋯⋯派2萬1帖
當然今天係得到"車車"同意玩轉水區啦⋯⋯不過只在該帖⋯⋯
邊位在此帖玩收買⋯⋯
現在好多現身呀!
free2penny 發表於 2015-8-14 09:44 AM
當然啦⋯⋯你想車車追金就努力起樓啦⋯⋯
玩轉個車場  .....唔係呀!
free2penny 發表於 2015-8-14 09:44 AM
今天該帖是受權去玩轉⋯⋯
大家吹水之如,還未向車車祝賀的水友,記緊要祝賀先喎
你未向車車祝賀
Pedestrian_A 發表於 2015-8-14 10:28 AM
我開該帖已經表示咗我祝福的心意啦⋯⋯你快D起樓,預你500帖!
支持路人甲唔夠500帖冇獎金
lckiong 發表於 2015-8-14 10:39 AM
有金⋯⋯但可能會扣分!
八月份驚喜
satoshi23 發表於 2015-8-14 10:40 AM
想要特別驚喜⋯⋯就睇你哋今天的表現啦⋯⋯因車車一出現可能會追加驚喜架⋯⋯
已經努力起樓呀!
free2penny 發表於 2015-8-14 10:50 AM
努力⋯⋯
你無
Pedestrian_A 發表於 2015-8-14 10:56 AM
我在該帖主持大局or背後監控你哋D帖有否違規⋯⋯知道未⋯⋯