返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
8 E% u0 z' U5 |! D* s) m公仔箱論壇本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...tvb now,tvbnow,bttvb2 o# j) \# G* h
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
& Q! f1 M: y$ K: b0 f公仔箱論壇所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
4 g+ e% F0 c4 E/ xwww3.tvboxnow.com因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....www3.tvboxnow.com- ?  u$ c3 i( W! s
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 # _: m9 X" S8 X9 x/ ]- j: ^

+ ?: }  y8 d" C1 d1 N0 s
% Y4 h- q& A2 L' t0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
www3.tvboxnow.com9 p& h& v( ]' [( h& n6 S! p
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
公仔箱論壇, o& [5 W- E2 {& ]! m8 B* ?
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 J2 h3 t. q0 s7 ^0 g
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
www3.tvboxnow.com8 C  y$ |" S" c8 Z  b# I
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
9 G" `3 N3 g) i2 d% y5 ?& x) _樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過2 s9 ^# r1 n# A# Q' G- P8 b
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
) ]+ w/ e! k" y4 h1 u( l9 gwww3.tvboxnow.com搞到我都想試下
www3.tvboxnow.com% V: K: Q4 s) \5 K8 Z
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb  B& I  `8 j7 K  Q2 z
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質公仔箱論壇1 F/ S4 J, M6 E1 M
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....tvb now,tvbnow,bttvb$ x! U& g: W* X
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
: B% e( C% Y+ L2 A+ t; {5 s1 i% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
www3.tvboxnow.com9 `' h. Z; o) P
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過2 o; z# }% g, B( u( R
搞到我都想試下
4 j9 k; o9 q2 F8 K4 i5 P公仔箱論壇雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣; V; p* B8 f& @# ~, ]" t% n
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
公仔箱論壇" a7 o' n5 P' ~
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架公仔箱論壇" d8 l: w, ?6 G2 r1 M
因為我都有試過