返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-11-2 06:25 AM 發表

葡萄子...好吃啊
甘我哋要食多D咯~
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 02:48 PM 發表

咁你而加有冇拍拖架......  
你估下~
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 03:21 PM 發表

我估冇啦.....如果唔係邊有咁多時間上嚟玩吖  
你又知我无时间???
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 03:32 PM 發表

如果你有拖拍就唔會咁得閒啦
唔洗陪女咩..........  
应该有私人空间呱
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 03:46 PM 發表

至閉你好多時間都喺到啫.....
或者..........你唔中意你女朋友啦  
俾你发现佐...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 03:55 PM 發表
當然係: 近排我嘅私人空間好似唔係好夠......
甘就好咯~
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 11:42 AM 發表
我唔再爱一个人的时候我會唔想同佢講野架~~ 我平曰咁多野講變得無野講~心照la
咁又喺~,不过最惊佢下下讲唔停啊
原帖由 DOBI 於 2008-11-4 12:11 PM 發表

セ你唔係要洗晒佢D錢.......等佢做窮光蛋咩......之後先一腳申開到老遠之後再哈哈哈聲笑.........   
你好坏~
原帖由 tingx2 於 2008-11-4 07:35 PM 發表
如果唔爱一个人,最好是直接讲出来。。讲出自己的感受,唔好乱拿D藉口来推卸。。
都唔错啵,其实咩借口都喺多余咯~
原帖由 h2o 於 2008-11-5 05:35 AM 發表

用借口都係上大家好落台....
同意,不过既然话分手难免双方都会伤到对方架
原帖由 真爱难求 於 2008-11-5 09:09 AM 發表

我同意水哥哥的说法!!
既然大家都不能够在一起为什么还要勉强在一起呢?
直接开口和他说分开是大家最好的选择。。。
怕只怕对方不肯放手啊~
原帖由 likeon 於 2008-11-5 11:12 AM 發表
!!!我想我们是时候了!!!
是时候???就这样吗?
不过有时无声胜有声是吗?
原帖由 DOBI 於 2008-11-5 11:38 AM 發表
毛毛哥哥.....咁你搞掂未啫.....  
你叫边个啊?
原帖由 tingx2 於 2008-11-5 10:26 PM 發表

是啦。。但是有时的人用的借口真是衰到没人有。。
有无好似miaomiao朋友甘啊?------〉〉我有一男性朋友和女方讲分手,女方不肯,还吵自杀..结果我朋友直接回一句:“到时我会到你坟前上香...”
原帖由 DOBI 於 2008-11-6 03:24 PM 發表

當然是你啦......個post你架咩.....鬼叫你有隻毛毛狗咩.....最多我以後叫你no#1161嘞 我開咗個post喺寵物貼圖區.....有時間post d 毛毛狗相上嚟吖
有錢收架......  ...
几多先?