返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

8 j) L3 |4 S3 ]0 n& ?4 u9 N/ x  xtvb now,tvbnow,bttvb
( e6 g) c+ M& v+ ~: t* g& w. ]公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 9 I  M8 w% n+ B2 ?& ~+ D4 p) h
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
$ I; E: o8 L7 Z2 Q% y0 i% LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去* d- O& O/ @8 p2 K
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
( Q& D  H9 j5 J4 H0 d: xtvb now,tvbnow,bttvb我都唔識什么花, no problem 啦 !tvb now,tvbnow,bttvb, I; s7 G/ a" }- a/ U

$ B! h$ o( `# }, ]& R+ ?( M" _+ l3 M0 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
* s7 F) s( n0 X2 S) ?& J* b8 Y; x
" g/ x2 O2 l# G6 d- ]www3.tvboxnow.com
8 G6 _( }5 D- u, W% F, S* z公仔箱論壇公仔箱論壇4 P5 e' }" M  Y$ A$ P

) G  `+ S- j9 q' |  d6 J: Ktvb now,tvbnow,bttvb
! Q, y$ @0 E& s& A: L" [

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
! S0 W/ ~' {' m  g
& H4 \" S) B4 h. @0 p公仔箱論壇5399231tvb now,tvbnow,bttvb3 Q2 w! q2 d3 A8 G9 t7 ]3 K

2 K6 H' m  D0 h1 @# V- @公仔箱論壇5399232
& j8 D0 m; U# Y0 R) J) \& |
% e. i: g; E: c. `; u5 {; S5399233
! K) z1 x, M: M7 u3 Qwww3.tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享公仔箱論壇: @' C, y- x5 ?) Z6 H0 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^7 q; F, R6 `3 ^4 C7 y- P
公仔箱論壇( K, N9 I4 ?. Y0 L- U7 c
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
" Z$ B$ m" G  v6 g. \4 ?7 z
4 `- A5 r/ X6 p4 Y2 n: m4 \% F( Otvb now,tvbnow,bttvb
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
$ ?4 u, M2 q  C9 D6 etvb now,tvbnow,bttvb
" h2 z: v3 }. r3 r
6 t9 s, A# D/ T' A/ z# u! |www3.tvboxnow.com嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽tvb now,tvbnow,bttvb3 N+ ?1 {* b- M9 d7 y
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]0 G0 d9 L, s
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
! k6 F1 M. }8 z$ S1 `公仔箱論壇
www3.tvboxnow.com2 }- G8 g: A4 E" C9 Q' d
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!www3.tvboxnow.com6 X; i+ j; r; w# S) [- M5 ~$ W
www3.tvboxnow.com! A* e9 h# E6 `# F' E# q, w

$ z2 a) T2 t3 B% V* b+ _3 A公仔箱論壇公仔箱論壇; \5 w# @4 m5 n
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

公仔箱論壇  J4 S. `; {8 a
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
( v, F3 Q/ s) p" Y  J7 w: D' ^% n, @6 G$ K' ^
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
+ S& [1 L3 T6 dwww3.tvboxnow.com5403028
- S8 G: y6 }9 Q/ q
* Y- p! ^: w+ a+ }$ J& |: }0 Ttvb now,tvbnow,bttvb5403034
1 ~) h7 e0 W/ j( p( ntvb now,tvbnow,bttvb我家門口的楓樹! ...公仔箱論壇* j; K; R! s; N
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家www3.tvboxnow.com+ ]& ^% J4 W7 Y* h: S
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
+ m6 \+ g+ [+ T2 G公仔箱論壇
& x, s! s( D. z- Owww3.tvboxnow.com
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 \3 a4 ?  a6 K- E) B7 ]
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S7 N# R0 p' U" y( U  l4 M
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?tvb now,tvbnow,bttvb+ T0 U2 c# P* z# l4 d0 [
7 N; P6 D6 N8 v9 j
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
1 Y! u# Z/ O' y3 z9 b9 q, @" X3 s7 k; Mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb# s2 T  F1 L: W# a" `0 U1 A
( c. l- z) q6 S) D) Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S( Y1 j" C% g# |( L9 B" j
9 f+ P9 Q3 Z0 Y! f6 i楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
2 k5 v* U( J) n3 c7 V4 J$ _- l& c! V$ B0 L
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb. N) c2 @0 t- F+ N3 l. q, E* q+ A

/ O, H" g% r% Dwww3.tvboxnow.com5405105公仔箱論壇* I$ o0 K+ \! Y% n/ |
tvb now,tvbnow,bttvb, Z4 T) m4 P8 Y% I+ Z
5405106$ P( b; m* S6 A* I
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
- T3 R- Q7 `  U! s$ G( ?6 R3 Omanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~