返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

& {* X! Y, k* n# ktvb now,tvbnow,bttvb
1 O; _, G* z3 R7 i; d. c: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
3 }# x8 C: s+ K. i9 ^$ p弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
* \$ h+ A: P) g0 e& P* g5 ]1 w弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
% A/ Y/ b% y+ O! h! C: q公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
- h: h5 G2 G) Y) r; A- J# c公仔箱論壇我都唔識什么花, no problem 啦 !
. w4 O: i! L' O) n1 E9 K5 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ p2 E( r% m! [* ^% C: s* lwww3.tvboxnow.com我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 20212 [! S( L9 |3 h! I2 P( o

3 E+ M) E: `7 H
) ~- n$ }$ z- z8 B/ {2 T公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 W0 F/ ~* P. I0 i
tvb now,tvbnow,bttvb4 p% v2 E+ v: ?; d# a8 s
' U  Y% x( b0 g; Z4 L4 l

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 v6 u3 v  @9 h0 B7 g

+ ^* g9 Z8 W6 @, k* ?$ T- p# y5399231tvb now,tvbnow,bttvb" @% h4 c& h! V* L6 z; u
tvb now,tvbnow,bttvb% _! Q' z7 X8 n' U+ }" I6 a# {
6 v" s/ P( ^! |$ C" `( d( |6 _tvb now,tvbnow,bttvb
# v9 ?' T( `! U% U* s0 `5399233TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 x* W; X9 Y! M& P
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享  V. H6 W/ g( G- b  Z% R: O( b' \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z$ w2 I) q$ A

' }+ t3 b% y# y# Vtvb now,tvbnow,bttvb嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
( K8 o( l' G8 s- r- J. d0 @/ i- `  C
1 o& @8 M3 M9 M8 [3 ]公仔箱論壇
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
' Z/ }" \7 E, \  a- Y. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com4 r. F. D$ t* `7 P4 [; I

S( _3 E! M2 O5 A# ftvb now,tvbnow,bttvb嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
* U% b  z6 X8 s2 a8 pdi0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
( ?: O+ Q* T, g" \$ C1 x
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇1 q7 Y' h% U! w8 C

) q" T' W: h4 b# B4 Z) \) S' m/ ?) j最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
- C- `8 q; v( w* ~( ]' K, v# vwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb* K" o2 [! G  E5 e. L: b
tvb now,tvbnow,bttvb/ X( @" \5 }+ r& ]  F% ~4 {

; M6 ?5 W' Y' u2 W1 |5 b6 Owww3.tvboxnow.com我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

公仔箱論壇1 c) C# G& Z. M& B; }1 O' p, m
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...) k$ t6 l+ k! e$ h8 D; h2 x! C9 \

9 ]$ f- n$ O) N  {$ itvb now,tvbnow,bttvb最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!tvb now,tvbnow,bttvb# s( q; u* d8 u& l
5403028TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u0 I) a% `5 y

1 Y  V5 T( `2 J  k( f5 ?+ r) N. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403034
6 t5 B( D* g- p: _& gtvb now,tvbnow,bttvb我家門口的楓樹! ...
8 @! i  |; b7 ?# I4 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
! q* @# o& b- L  M, p( gwww3.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!

4 `. K! @- ]1 N5 [, A2 W# g8 y& d' i$ z
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
- R% }- A' D" [& ~5 Y5 Tmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 g7 n; X! }7 j- a+ ]
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?www3.tvboxnow.com: Y4 S# N& c, F5 |# v: `4 l' i7 R6 I
公仔箱論壇: K! k) t5 f& a4 I7 W
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物* d6 X: u2 ~6 E( P
公仔箱論壇+ x8 j% p- |" I  ?) C1 [6 V

' t4 o4 c& N- r  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 |2 b, k- e! u! n" Y) O% N# X- a
+ T2 |' ]9 u! @2 m' U4 T: z. _4 n
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
3 B0 d- L3 W1 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! [" x" d, K1 E* r& ^9 B7 Y7 mtvb now,tvbnow,bttvb我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
  k% k( r) ~7 O2 `
" t% q& d; @& [6 ^! r2 I, z5405105
: m) C& n$ V0 D: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 ]% o- s+ P1 R4 M
5405106  i) K! g7 @5 m9 [' H7 X" n
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
5 l+ G$ H( O% l) ]9 ]' ?manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~