返回列表 回復 發帖
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-13 03:06 PM
去上网找多D攻略睇下啦,我对呢2方面5系好熟,帮你5到~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-13 15:06
大地術--增加數以倍計的防守力
氣血術--增加數以倍計的攻擊力

其實騎士最犬的優勢在於組隊,可以增加隊員的倍數的防力和攻擊力,隊友死亡又可以用復活術令其復活
不用學光斬
我雖然窮,但很快樂
装备的上限系得99渣~~
kay199143 發表於 2009-6-13 03:09 PM
搞錯左, 唔好意思
已經修改左
多謝提醒
大地術--增加數以倍計的防守力
氣血術--增加數以倍計的攻擊力
其實騎士最犬的優勢在於組隊,可以增加隊員的倍數的防力和攻擊力,隊友死亡又可以用復活術令其復活
不用學光斬  ...
joesyip1968 發表於 2009-6-13 06:34 PM
唔該哂joesyip
咁請問騎士係咪加左"大地/血氣"技能再用普攻打怪呢?
有一個問題, 點解好多8轉以下寵物"善惡值"都係正數, 而我反面仲維持"渾沌"架呢?
唔該哂joesyip
咁請問騎士係咪加左"大地/血氣"技能再用普攻打怪呢?
leungmoon337 發表於 2009-6-13 23:34
我雖然窮,但很快樂
有一個問題, 點解好多8轉以下寵物"善惡值"都係正數, 而我反面仲維持"渾沌"架呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-13 11:37 PM
善恶值可以5洗理,某咩用~~
51# joesyip1968
依家明白
唔該哂joesyip
善恶值可以5洗理,某咩用~~
kay199143 發表於 2009-6-14 09:39 AM
但係我都好想知點先可以改變番做"正數"架呢?
但係我都好想知點先可以改變番做"正數"架呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-14 11:40 AM
我都5知,某咩点研究喔,我善恶最高都仲系混沌~~
我都5知,某咩点研究喔,我善恶最高都仲系混沌~~
kay199143 發表於 2009-6-14 11:49 AM
咁我再爬多D睇睇有冇資料
唔該哂啦Kay師兄
THX!