返回列表 回復 發帖
現有問題如下希望各位寵物達人指點:
1)  依家武器跟裝備系統寫明只用到0轉99級, 咁我升左再用唔用到? 用唔到要重新購買嗎?
2)  因為學左"法師"技術, 想問係咪一直加點到"智慧"就ok?
3)  99級之後, 要轉去重生嗎?
4)  打怪地方, 我依家都長期係"石礦"練功, 要轉換地方嗎?(74級/0轉)
又再次麻煩大家啦
THX!
1.用5到,要买高级D的
2.全加智慧,5好加其他
3.5系重生,系去转生所转生,你到左转生的等级系我的宠物会有提示,或者你去转生所睇都有提示你仲有几级先转生
4.要
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
請問我隻要加甚麼呀?

寵物狀態欄
寵物名字:影比特球(兽系)
寵物級別:0轉120級
寵物性別:雄
寵物屬性:暗
忠誠度:0 猜疑
善惡值:1887 (正義)
狀 態:生存
迴避率:7%
掉寶率:9
素質點:0 點此取點 ...
rickytang28 發表於 2009-6-9 06:56 PM
你系用咩职业~~
职业?點睇呀?
rickytang28 發表於 2009-6-9 09:02 PM
你学左咩技能~~
二連擊only
rickytang28 發表於 2009-6-9 09:05 PM
呢个系刺客技能,你最好学埋多重攻击同分身~~
素质点就加落敏捷~~
邊到有得買:
幻影分身領悟之書
多重攻擊領悟之書

敏捷係加d甚麼?
我主要加力量有無問題呀?
rickytang28 發表於 2009-6-9 09:19 PM
D书我叫人一阵送比你~~
忠誠度點加呢?
忠誠度:0 猜疑
忠誠度:0有甚麼影響?
rickytang28 發表於 2009-6-9 09:33 PM
用忠誠之心加~~
未试过~~
rickytang28分身術領悟之書152009-06-09 21:37:47
rickytang28多重攻擊領悟之書202009-06-09 21:37:12
rickytang28忠誠之心2002009-06-09 21:36:49
寵物性別:雄
有甚麼影響?
rickytang28 發表於 2009-6-9 09:34 PM
没有~~
話時話我都有2樣野唔係好明白:
1)  點解耐不耐系統就會扣寵物身上1%錢錢?
2)  打怪收到錢錢少得可憐, 好易比系統扣哂, 點先可以搵多D錢呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-11 08:35 AM
1.呢个系规定,某得解
2.用金钱卡~~
金錢卡, 淨係聽個名已經好吸引
不過未打到添

leungmoon337 發表於 2009-6-11 10:41 AM
去道具店的卡片部买,好平架~~
請問一下師兄你地"掉寶率"有幾多呢?
我依家7轉有54%, 但係都未出過任何"卡片"
唔知要升到幾多先開始有得汁..?

leungmoon337 發表於 2009-6-12 06:26 PM
我掉寶率得6百幾,最高好似一千【5知系咪】54其實好低啊渣
倉庫既頁數冇限
但係每樣野最高會去到999個
當你其中一個裝備已達999個
甘第1000個就會消失
blacker14tt 發表於 2009-6-13 08:35 AM
装备的上限系得99渣~~
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-13 03:06 PM
去上网找多D攻略睇下啦,我对呢2方面5系好熟,帮你5到~~
有一個問題, 點解好多8轉以下寵物"善惡值"都係正數, 而我反面仲維持"渾沌"架呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-13 11:37 PM
善恶值可以5洗理,某咩用~~
但係我都好想知點先可以改變番做"正數"架呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-14 11:40 AM
我都5知,某咩点研究喔,我善恶最高都仲系混沌~~