返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
( J/ F$ C- a3 P) ~* D; W" ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  L+ [$ c/ a. y( r# i

5 `: d+ z6 i# swww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: O, |7 }$ a7 y. j! G: G
tvb now,tvbnow,bttvb+ b6 C6 s# Y1 M
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。tvb now,tvbnow,bttvb: l/ t5 V( P0 P; q9 y: a
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ y% I6 t7 ]! f: I7 W) R

& R9 E6 G! R* p" K我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去  q# q- j  w* R9 C6 p
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c) P- l  R5 j
公仔箱論壇7 B  Z% R! X# L5 f7 x8 C
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架公仔箱論壇' K" D* D% s1 f% u$ U& t
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
www3.tvboxnow.com" C9 t8 x7 l4 t/ N

! L3 Q3 M% P6 l, g3 ~* U1 D" Mwww3.tvboxnow.com個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb5 x7 Z. G5 O" B: K6 e
# A; B$ b& l  `3 h" u
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
; {6 k  U5 d: Atvb now,tvbnow,bttvb邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' c: g: g, ?5 _! S% C! u. N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, p, ^& r3 {. X8 E- t+ ]
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
6 w. @& l9 P4 B! Qwww3.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
0 [- [& k/ d5 x. r6 d& k2 B6 f* S$ |4 J+ C5 f  @

/ y+ F; O; Z2 f2 I9 I* Q3 L你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
4 Q1 T6 [: ^0 ]' \www3.tvboxnow.commagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
! i( m4 h  }6 q# @/ O) o
0 N# N  |) f. l& B7 q; v公仔箱論壇
2 Q$ b, |+ l2 a: y2 O
3 ?  l" v2 p. ?& g0 Z, a0 f公仔箱論壇咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
$ O5 b7 X2 Q5 Fonline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
公仔箱論壇5 ^) G% P3 n# h2 p7 x0 ]

8 t5 u: ^1 u% M3 h4 A原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

5 _( c9 c; o! D& S' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, C  z0 E! i8 V8 L* y公仔箱論壇原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
2 U: i) X* W& J, v" Iwww3.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
" E) |8 K! k3 Q' k, x2 R
: X, p* V: `% z8 _5 U' |( \公仔箱論壇
; ~" t+ |' S- C9 T7 d/ A0 _www3.tvboxnow.com
7 X8 p; {8 H, U3 {6 \5 u% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb