返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb! ~+ a: _2 U( `" H+ E9 L
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
2 C' @1 S) V( o4 H% K( lwww3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com- u3 B1 n- k9 u$ x' {
成半年無見,好開心見番你。
) i: w8 p# S+ ?$ p- G0 Y& E) p公仔箱論壇好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

' S3 a" N9 V1 E( |8 L5 |7 ^# x1 O公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
6 P- t+ W, a4 ^# Y5 r/ x另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

/ T2 q7 y0 k5 j- t' Rwww3.tvboxnow.com
/ c0 f& {* M. W, H  N4 Qtvb now,tvbnow,bttvb成半年無見,好開心見番你。2 r& J2 Z0 P& m* }# i
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。tvb now,tvbnow,bttvb/ G$ H. Y0 D, H
/ E, d+ O* w5 A# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ U3 k$ @9 S& @' |; W6 c9 f% T

: M; t5 f+ c4 i7 s, m3 g# D" p* _楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
+ R0 C8 m' r0 T+ f1 Z( p0 b, Rtvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
; b- A( D0 }/ U# L* lmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- }( N% E  u& s& s7 I  f
tvb now,tvbnow,bttvb& l$ H& t9 n2 E
女工要著吊腳褲架咩??
' Y: q& A7 ]- E
' ~2 z; o9 t' l/ h' J5 E' C6 Y3 Y! X公仔箱論壇
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb8 s: m  i# ~+ {' e, j
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
( E( k. N1 g9 h8 R' c$ S' x' |www3.tvboxnow.commolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇2 C6 h8 J0 J# j
tvb now,tvbnow,bttvb4 s1 S& U; `& v" {8 I8 F; n7 m
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!* s0 ~  E% C( j( W; R+ c- ~

( r- @; I7 V; Pwww3.tvboxnow.com  C) o. E1 k; _1 q1 k; p
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
" {& i+ N' m& f6 V啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# T: [( f( M1 G2 Y4 m
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
( ]( R4 d- X0 b  ~) G6 L" h2682931公仔箱論壇! l9 S! U6 q. X, G
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
$ ^. ~6 ~. q; V/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com; K2 Y  C& H; o6 D5 ^9 N
2682948TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% r. j, m, M9 d% Z3 P
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇. k- D4 j. n: C% T: j9 D  P
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...4 B, F1 k$ D" s, q" n1 g
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
# }: J9 Z8 E! p. t- k7 j! \! X9 Swww3.tvboxnow.com: F9 o+ j+ e$ W! W
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^; U, V/ y# G% S
www3.tvboxnow.com# A+ @/ O$ B& z
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
3 S) q' a# b9 v( e) U8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
5 C  ^) q3 h2 U: H& _8 J6 C

: B8 i% ~2 i. q$ N$ H. N% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
$ @' W, E( @7 Q  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 G) E) Z1 V6 F1 s
tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
+ @; V) B; f! d2 }) Fwww3.tvboxnow.com  T8 i/ j% {, h" P1 p
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........