返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

* d5 X* [2 q" c' n1 G5 y公仔箱論壇
8 ?9 S- a) F. O4 e& o9 v+ O6 F" ?) T0 a公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 # h1 @8 w* t. i; v9 v
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
溫哥華的初秋 2021
7 ]2 L* I$ s3 M$ z+ h0 P! wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 y( F$ e0 B+ x5 I5 ~. ^$ R% j
& P. h+ y3 h$ v" E6 }7 k9 e$ `公仔箱論壇公仔箱論壇6 k1 D$ |! n7 r; ?3 q$ Z
- W% j/ E: }/ k" ?/ e# Z& Owww3.tvboxnow.com
( X+ E) t9 _% L5399233tvb now,tvbnow,bttvb( D' n5 b( f/ h: K2 w
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享www3.tvboxnow.com' D" _( c* J, m- R2 F( D8 [

& E) b  _3 u3 i* j0 m
9 J& D* [& j# T' B6 Ftvb now,tvbnow,bttvb嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
  W6 `* q! Z8 O, E' X) s& A' Ytvb now,tvbnow,bttvb係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...www3.tvboxnow.com. e% c# N+ ]$ Z, O

- R/ p/ V5 D; Y最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
6 U" F" N- k$ d4 M5 D, m. V  ?6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403028) @  E3 V' X0 z8 t4 C. r. K. ^
tvb now,tvbnow,bttvb& L# v4 E( x4 m4 j8 M
5403034tvb now,tvbnow,bttvb$ h$ p8 m2 H# Y3 z, l
我家門口的楓樹! ...
* f: M" y0 X; cwww3.tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 www3.tvboxnow.com- \* M" |( o, q7 _+ j+ j2 |/ ]" a

$ x% \4 X/ r* ?! x# d' iwww3.tvboxnow.com
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!www3.tvboxnow.com9 i+ W* w8 X- B' d
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
www3.tvboxnow.com: w, q/ I0 R+ _9 ?6 ?! Z: t& U
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
) I" R" R3 E3 L8 ?* x3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I9 h' q6 X9 O- ]# @8 Z& L8 v
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
1 R% a% {- e5 f6 ]1 Iwww3.tvboxnow.com
+ \: S# E4 [  U8 p2 {4 T: gwww3.tvboxnow.com
8 _$ o. |+ S+ y3 M' I6 h; Q2 g
5 R: y: {4 S8 p$ h( ^. w( n0 Swww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!% _. k4 J8 i9 y7 P
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~