返回列表 回復 發帖
最好係網絡暢通既時候先至用~~
唔係晒左張卡~~~
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
見到有新地圖lu~~~:014:
原帖由 如來彿祖 於 2008-3-10 12:47 PM 發表
我刚加上的,但查耿点解入不到,测试中.

你入到吗?
未入到~~~
淨係見到有~~~
佢限制左超過0轉或者超過9999lv 唔俾入~~:onion18:
最好有埋套裝技~~~
著左一輝套聖衣係咪有機會復活TIM AR~~~

原帖由 yfgary 於 2008-3-10 04:37 PM 發表
如果咁講.... 我地D聖衣打得多咪會爛......
用升級卷 升佢地做黃金聖衣
原帖由 小fai 於 2008-3-10 04:37 PM 發表
有新裝了嗎????????
未有ar~~~我地討論下~~~發下夢先咋
今日遇到一個話我地家族唔直接送套裝俾佢既人~~~
話我地家族咁樣係自視過高

跟住仲話  "我不想在一个这么自视高的家族!!!!"
但係講呢句說話既同時又係家族倉庫係咁攞野~~
攞完仲要話係我逼佢出卖家族~~~
真搞笑~~~~

又係一個想不勞而獲既人~~~~
佢話唔會自己退出~~~
要幫我地家族每日清貨~~~
大家幫手睇睇佢既耐力可以去到第幾日~~
我接受左佢挑戰啦~~
叫佢有本事就清左我地家族個倉佢~~~
講得出要做得到~~~:onion18:
原帖由 yfgary 於 2008-3-10 08:25 PM 發表
這d人... 係唔係叫... "老馮"????? 而家好似係義務幫人.... 又冇錢收... 正所謂送俾你的就係人情... 唔送俾你的就係道理!!!
http://www.tvbnow.com/thread-291779-1-1.html\"\"
原帖由 yfgary 於 2008-3-10 08:37 PM 發表
睇左啦..... 唉!!!!
我都唔提佢個名~~
佢仲要自己出post~~
其實要打好野真係唔係好關自己本身掉寶率事
原帖由 boringaya 於 2008-3-12 07:12 PM 發表
我想領個王者頭盔。。。

是不是過了5轉0-50級就沒的機會領了。。。。。。。怎么都領不出來
無錯~~~~每樣套裝都係為某一轉數而設~~~