返回列表 回復 發帖
秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 公仔箱論壇* s1 |" B  g( W7 {
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
+ _  _4 H9 ^$ h( V1 r) `2 jdi0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
/ w) ~" ]9 r) p4 y  A公仔箱論壇我都唔識什么花, no problem 啦 !
+ K. F" C# b, q. ?' Q* p6 i* X公仔箱論壇. m# g8 J* D9 j6 R
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021www3.tvboxnow.com6 s3 _) N; d: X
公仔箱論壇% Z4 E5 }; ?8 G6 K& q6 q

5 b; _1 D* p* L+ etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb/ `& L/ ~# F8 h' P6 n* y
0 ^, K5 V; [6 h  z7 T

0 T' n; f# A, H1 Y" w! `* P( r$ Z7 D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

/ F' k1 y4 q& Z0 p1 b- fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w6 W& ]+ N4 d
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
* |' W2 l7 Z% s8 Y5 v& yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 j8 F4 Q. b. E8 c公仔箱論壇
  d4 L6 Y) f4 j8 ~3 X" d: M嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 S" F* x3 U, P, D1 b
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
& E2 T& O# x  _2 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvb now,tvbnow,bttvb  L, G/ K" L! s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ?/ A) z+ T* t1 w  c0 G' p
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
8 R# b0 ~/ f" I: [6 m* W/ m/ L) j
6 l( I# d" R- G- M5 q* {0 i; r  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' Z( i9 _* o% |0 @/ J5 F# g0 o& w- i6 z
我家門口的楓樹!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• di0208

第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家$ @2 c. n3 J, t! f
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
# \2 E4 A* S; F" w% O0 v+ jtvb now,tvbnow,bttvb楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
' \( f. {" ~5 k" I  Z. GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" R9 Y! r, s1 L+ T
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
! Q# z5 ?& [$ f5 C9 I公仔箱論壇
3 P" ]( M. X$ y0 W" Bwww3.tvboxnow.com5405105公仔箱論壇$ c* N3 V( ^  p3 `9 J  J
tvb now,tvbnow,bttvb4 t& D, K7 Q/ N# Y# t9 j
$ ^( A* Q+ o: kwww3.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!