返回列表 回復 發帖

[影視] Suzuki Gixxer vs Honda CB Hornet 160R

 ,  描述: Motor Race Special
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

Batter er ude og bolden forbliver levende ligesom det ville gøre

14 U ASA softball afgørelse
Start denne sæson, 2006 er henvisningen af ​​højden af ​​dejen hoved blevet fjernet fra regelsættet fra Foul Ball og Foul Tip definitioner. Dette giver flere muligheder for catcher at få outs ved at fange fejl battede bolde på samme måde som den første og tredje base person, der spiller ind Dommere nu kun behøver at bedømme, om bolden bevæger sig fra battet skarpt og direkte versus en bold, der har en mærkbar bue og / eller catcher flytter handsken at fange bolden efter kontakt med bat.
BEMÆRK: trænere, spillere og dommere skal nu være endnu mere opmærksomme på, at løbere har brug for at mærke op på en battede foul bold, der er fanget. Dette øger muligheden for flere outs ikke kun med catcher fange bolden, men muligheden for mere appel spiller med en runner efterlader en base for tidligt på et fanget flue bolden. Husk løberen må vente til første touch, før de bryder kontakt med en base på en grebet fly ball, fair eller foul. Løbere kan efterlade på banen i Fast Pitch og når banen når pladen i Slow Pitch med at stjæle, hvis bolden vurderes til at være en fejl spids.
Mens løbet foul område, rører den person, der er billige salomon sko knyttet eller fritliggende udstyr eller tøj af en spiller eller en dommer, eller ethvert objekt fremmed til det naturlige terræn.
Mens løbet foul territorium, en runner forstyrrer en defensiv spiller forsøger at stille med et Batted bolden.
Først rammer jorden eller er først rørt løbet foul territorium over første eller tredje base.
rører dej eller bat i dejen hånd (r) en anden gang, mens dejen er inden dejen æske.
Goes skarpt og direkte fra bat til nogen del af catcher krop eller udstyr, og er fanget af en anden markspiller.
Hits duvende plade og ruller uberørt til foul område, før de når første eller tredje base.
FOUL TIP er en Batted bold, der går skarpt og direkte fra bat til catcher handske / mitt eller hånd og er juridisk fanget af catcher. Det er ikke en fejl tip medmindre fanget og enhver foul tip, der er fanget, er en strejke, og bolden forbliver levende i Fast Pitch og Slow Pitch med at stjæle. Det er ikke en fangst, hvis det rebounds fra catcher, medmindre bolden først har rørt catcher handske eller hånd. En dårlig tip kan kun fanges af catcher.
SITUATION 1.. En bold går skarpt og direkte fra bat bagud og først rører catcher s handske / mitt og derefter rebounds fra brystet protektor og fanget af catcher, før du rører jorden. Spørgsmål: Foul tip og en strejke på dejen. Bolden er stadig levende i Fast Pitch og Slow Pitch med at stjæle.
SITUATION 2. En bold går skarpt og direkte fra battet tilbage til salomon sko danmark catcher bryst beskytter og rebounds ned i catcher s handske. Spørgsmål: Foul Ball. (Dead Ball)
SITUATION 3. En fejl bold med mærkbar bue går mod catcher s venstre og catcher flytter handsken at fange bolden. Afgørelse: Batter er ude og bolden forbliver levende ligesom det ville gøre, hvis en anden markspiller havde fanget et modbydeligt flue bolden.
SITUATION 4. En fejl bold rebounds fra battet med mærkbar bue skulder høj, og catcher bevæger sig opad med handsken til at gøre fangsten. Afgørelse: Batter er ude og bolden forbliver levende ligesom det ville gøre, hvis en anden markspiller havde fanget et modbydeligt flue bolden.
SITUATION 5.. En fejl bold går skarpt og direkte fra bat til catcher s skinnebensbeskytter og rebounds til den tredje base, der griber bolden. Spørgsmål: Foul Ball. (Dead Ball)
SITUATION 6.. En fejl bold afbøjes væk catcher s udstyr og lægger sig på foul jorden. Spørgsmål: Foul Ball. (Dead Ball)
SITUATION 7.. Kanden kaster en stigning bolden og catcher bevæger sig op som banen er på vej til pladen. Dejen firkanter til bunt en bold over hovedet, og bolden går i en lige linje fra bat til handske og catcher griber bolden. Spørgsmål: Foul Tip. Det betyder ikke noget, at bolden er over dejen s hoved. Det eneste, der tæller, når det bestemmes, om det er en fejl tip er, at bolden går direkte fra bat til catcher s handske / mitt eller hånd og derefter bliver fanget af catcher.
SITUATION 8.. En venstrehåndet slapper kører frem i feltet og frispark bolden tilbage lige over catcher hoved. Catcher dykker bagud og bolden først rammer catcher s hjelm og rebounds i luften. Bolden kommer ned og rammer catcher s hjelm. I (a) catcher og (b) den første base person gør fangsten, før bolden rammer jorden. Spørgsmål: I (a) og (b), dejen er ude og bolden forbliver levende. I denne situation ville det ikke være anderledes tillader catcher at fange en foul battede bolden, før den ramte jorden og lade en anden markspiller at bobble en bold flere gange, før at få kontrol for en fangst.
SITUATION 9. salomon sko tilbud Med R1 på 1B og en ud, catcher opstiller inde for banen, men pitcher kaster bolden udenfor. På banen er R1 stjæle 2B som B3 løber op i kassen og slår bolden mod foul område. Catcher lunges mod ydersiden af ​​pladen i foul område at gøre en dykning fangst, før bolden rammer jorden. Catcher får straks op og kaster til 1B salomon danmark tiltrækkende, at R1 forlod for tidligt. Spørgsmål: Da catcher måtte flytte deres handske til at gå få bolden, B3 er ude på fangst. Bolden forbliver levende, B3 er den anden ud og R1 er den tredje ud om appellen spille.
相关的主题文章:

  
   selvom det er bare
  
   såsom 401
  
   og andre dens lidt tungere. Selv på sin tungeste
返回列表