返回列表 回復 發帖
順便今日就過d tvb$ 俾我啦
km8000 發表於 2010-9-13 08:49 AM
no problem, 幫人為快樂之本呢!
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
no problem, 幫人為快樂之本呢!
JackyNelson 發表於 2010-9-13 10:10 PM
速速過數   ........ tvb$ 唔該

謝謝 raytian 大大 tvb$  $$$$$

jacky 唔好得把口,  速過 tvb$
速速過數   ........ tvb$ 唔該
km8000 發表於 2010-9-13 10:51 AM
謝謝 raytian 大大 tvb$  $$$$$

jacky 唔好得把口,  速過 tvb$
km8000 發表於 2010-9-13 11:07 AM
lz 大人~~

5 g 點解, 依舊過唔到數~~  小弟不才

銀行轉帳暫停辦理 或 你的存款不足夠, 不可進行此操作
lz 大人~~

5 g 點解, 依舊過唔到數~~  小弟不才

銀行轉帳暫停辦理 或 你的存款不足夠, 不可進行此操作
JackyNelson 發表於 2010-9-14 12:25 AM
要搵收數公司幫手..........
要搵收數公司幫手..........
km8000 發表於 2010-9-13 11:28 AM
收數公司~~  tvb 獨此一間 絕無分號 ~~

219# JackyNelson

早晨

希望今日收到 tvb$
220# km8000

各位大大午安    tvb $ 唔該
220# km8000  

各位大大午安    tvb $ 唔該
km8000 發表於 2010-9-14 12:34 PM
可惜我是窮人
可惜我是窮人
happygo28 發表於 2010-9-14 02:30 PM
kb

有錢佬唔該 tvb$
錢錢錢成日要錢多
300000 lor,仲唔收手?
錢錢錢成日要錢多
km8000 發表於 2010-9-14 06:31 AM
good morning, 錢 sir ~~
good morning, 錢 sir ~~
JackyNelson 發表於 2010-9-14 09:26 PM
今日過咗 tvb$   俾我未  
什么情况,有金币送?