返回列表 回復 發帖
good evening
JackyNelson 發表於 2011-2-8 08:28 AM
乜財神爺, 你仲係到呀???...

今日大年初六, 恭喜你心想事成, 萬事成意....

快D比多封利是仔比我啦.....

PS: 我地尋晚場波點呀???
呢到又係無哂人... 好悶呀...
乜財神爺, 你仲係到呀???...

今日大年初六, 恭喜你心想事成, 萬事成意....

快D比多封利是仔比我啦.....

PS: 我地尋晚場波點呀??? ...
roberton888 發表於 2011-2-7 07:39 PM
收左$$ la   sorry, not 我地, it's 我 ONLY
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
收左$$ la   sorry, not 我地,1268821 it's 我 ONLY
JackyNelson 發表於 2011-2-8 10:38 AM
比左個封係尋日之嘛...

我講今日個封呀.....

仲有呀.... 我地尋晚講好.... 夾分架嘛....

兩兄弟.... 無計啦
比左個封係尋日之嘛...

我講今日個封呀.....

仲有呀.... 我地尋晚講好.... 夾分架嘛....

兩兄弟.... 無計啦
roberton888 發表於 2011-2-8 10:53 AM
現在識搵 jacky 財神  
收左$$ la   sorry, not 我地,1268821 it's 我 ONLY
JackyNelson 發表於 2011-2-8 10:38 AM
jacky san 預祝生日快樂   ,   醒封利是俾我啦  
jacky san 預祝生日快樂   ,   醒封利是俾我啦  
km8000 發表於 2011-2-8 11:26 AM
嘩... KM大大.... 有計喎...

咁我都黎預祝... JACKY 財神爺... 生日快樂...先....

成為 10000000000幣....    多謝哂
thank you
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
thank you
JackyNelson 發表於 2011-2-8 11:58 AM
早抖啦.... Jacky 財神.....

不過記得起身時.... 醒封利是比我呀...
早抖啦.... Jacky 財神.....

不過記得起身時.... 醒封利是比我呀...
roberton888 發表於 2011-2-8 12:02 PM
識撈噃  
識撈噃  
km8000 發表於 2011-2-8 07:46 PM
跟KM大大學到野嘛....
跟KM大大學到野嘛....
roberton888 發表於 2011-2-8 09:00 PM
見者有份  
見者有份  
happygo28 發表於 2011-2-8 09:12 PM
嘩... 乜你個個都咁有錢架....

我係呢到最窮個個....

有無邊位大大.... 比封利是仔我啦......
嘩... 乜你個個都咁有錢架....
你玩‘過新年咯’接龍都好博命啫。。你就来变暴發户啦。
你玩‘過新年咯’接龍都好博命啫。。你就来变暴發户啦。
SweetLemon 發表於 2011-2-8 10:29 PM
我都未算呀... 大把人都....有錢過我....