返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:32 發表。

我一生人覺得最岩聴就係呢一句
你就好啦
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:32 發表。

佢有冇問你。。
佢都唔知我有冇沖涼
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 07:33 AM 發表。

妳睇,,,,買其他股做乜

代號股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率64武術聯盟400043,720.0011.7810.9347,120.00↑0.85 元↑3,400.00 元↑7.78 %71拉曼集團100014,440.0011 ...
你唔好咁啦。。。
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 07:30 AM 發表。

咁鍾意問人沖左涼未
問你另一條問題?

我買了股票而家趺緊、只要我唔賣、
同佢豆長命、望佢升番、我都係贏錢!對嗎?????
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2007-8-7 00:36 發表。

你唔好咁啦。。。
唉................
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 07:33 AM 發表。

妳睇,,,,買其他股做乜

代號股票名稱擁有數量持股成本當前價格持股價格持股現值每股盈虧總盈虧盈虧率64武術聯盟400043,720.0011.7810.9347,120.00↑0.85 元↑3,400.00 元↑7.78 %71拉曼集團100014,440.0011 ...
你係咪甘呀!!!!:024:
好魚吁!
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:37 發表。

問你另一條問題?

我買了股票而家趺緊、只要我唔賣、
同佢豆長命、望佢升番、我都係贏錢!對嗎?????
Yes,, 叻女,我都話妳聰明啦,低價入市,高價賣出,等到有錢賺至賣

[ ????? 金谷秀夫 ? 2007-8-7 12:51 AM ?? ]
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 07:40 AM 發表。

好魚吁!
全部放世佢 放靜金師夫果隻股
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 07:40 AM 發表。

好魚吁!
我話左佢啦 點知佢都仲要咁
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 07:44 AM 發表。

姐係快d跳楼。。
入呢:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 totorabbit 於 2007-8-7 00:44 發表。

我以你為榮
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-7 07:42 AM 發表。

Yes,, 叻女,我都話妳聰明啦,低價入市,高價賣出,等到有錢賺至買
THANK YOU !等到有錢賺至買定賣呀?
原帖由 boy321 於 2007-8-7 07:45 AM 發表。

姐係快d跳楼。。
吳會嘅 死都係師夫先
原帖由 lux1261 於 2007-8-7 00:48 發表。

THANK YOU !等到有錢賺至買定賣呀?
唉...我又打錯啦

等到有錢賺至賣