返回列表 回復 發帖

各位有錢佬準備做虛擬馬主啦 !

各位有錢佬會唔會有錢無地方洗? 養番隻馬又有無興趣呢?

虛擬馬主是一個遊戲, 各位以TVB幣購買現役馬, 每月供款養馬. 當馬匹勝出或入位時, 可以分到獎金 !

大概:

1. 每人購買10隻現役馬
2. 每月供款養馬
3. 賺取獎金
4. 可以定時換馬
5. 馬匹退役可以補購
6. 會員之間可以交換或拍賣馬匹

呢個遊戲好處係唔駛次次賽馬日都要玩, 因為只要擁有馬匹和有交養馬費, 將要由我自行分配獎金俾馬主.

唔知你地有無興趣過下馬主癮呢?
我好有興趣......點買ar...幾$$?

有咩好介紹..?

就買只"閒話一句" 啦...
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
有個小小提意...可唔可以有虛擬馬主勳章, 如果做o左虛擬馬主/贏果d.馬主...應該有小小宣傳作用掛  
唔识赌马,家阵赌波都系论坛边赌边学ge
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
有個小小提意...可唔可以有虛擬馬主勳章, 如果做o左虛擬馬主/贏果d.馬主...應該有小小宣傳作用掛  
JackyNelson 發表於 2011-7-29 09:46 PM
勳章有就最好, 不過我唔知向邊個申請

買馬方面, 詳細情況會再出po, 基本就係你地自己任揀, 買5班馬都得, 價錢當然1班馬貴d啦. 但避免太煩, 每一班一個價錢.

閒話一句我預計(我仲未firm每班價錢) 250萬
civicboy1969 發表於 2011-7-29 09:55 PM
呢個game唔識都玩得, 有d似football manager
civicboy1969 發表於 2011-7-29 08:55 AM
5洗识...识買只马就得啦...準備拉頭马啦    睇我
5洗识...识買只马就得啦...準備拉頭马啦    睇我
JackyNelson 發表於 2011-7-29 10:00 PM
毛錯 不過買咩馬最好自己搵資料, 公平起見, 我唔會提水
勳章有就最好, 不過我唔知向邊個申請

買馬方面, 詳細情況會再出po, 基本就係你地自己任揀, 買5班馬都得, 價錢當然1班馬貴d啦. 但避免太煩, 每一班一個價錢.

閒話一句我預計(我仲未firm每班價錢) 250萬:shut ...
威猛哥 發表於 2011-7-29 08:56 AM
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
呢个游戏吾错。
口力哥养果d马我买晒
呢个游戏吾错。
口力哥养果d马我买晒
我系一督屎 發表於 2011-7-29 10:15 PM
都好多隻下喎, 10隻未必夠
呢个游戏吾错。
口力哥养果d马我买晒
我系一督屎 發表於 2011-7-29 10:15 PM
你一条友玩嗮好咩 我要老汉推车
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
都好多隻下喎, 10隻未必夠
威猛哥 發表於 2011-7-29 22:17
又话破产,么仲养甘多马
呢个游戏吾错。
口力哥养果d马我买晒
我系一督屎 發表於 2011-7-29 09:15 AM
口力哥5养果d马我全都买晒
你一条友玩嗮好咩 我要老汉推车
civicboy1969 發表於 2011-7-29 22:19
以为距养一两只,点知