返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]
9 |0 L# O* p' e! u! m3 x$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. f" {. x7 g9 a/ M- Y8 w
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...5 g; i+ J4 T7 A$ K5 l5 ?# t
慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜
# o2 D% G* S1 rwww3.tvboxnow.com佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表 www3.tvboxnow.com" c  L' v) Y2 P  Y: v7 i; m
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
6 s" D1 ]% g% R公仔箱論壇雖然我好想同佢一起
0 q) S: E( ]: q$ g5 Q3 D  i公仔箱論壇但係都唔想佢同男友分手; X1 V, U5 J) y1 L- O0 z2 X$ \
唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表
: f2 a& N, k* u* A4 r/ S公仔箱論壇6 _5 {# J1 f- L; s+ e! w& C
雖然我好想同佢一起- T* O1 ^( y' c( Q8 T# ~
但係都唔想佢同男友分手
9 q* E/ M( E8 e6 s. OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔想佢唔開心
2 G. ~, O; V) y3 u. [3 L  C% y6 I睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
/ _1 ^* {! J) w) f$ l# w男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf
# k+ A: Z3 O' }. g1 swww3.tvboxnow.comif u really don love he....better tell lah...if no suffer..% \* b% Z/ N+ ?# {9 L$ P$ t& j
if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表
- b+ a8 w$ O) S  }2 ]7 V: r7 U. r: n  v1 @* F
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
9 _6 ~- W% }% \4 x/ O: P, j男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
5 w+ w* _2 ^- o6 w9 n# A( ]tvb now,tvbnow,bttvb
  H' U1 @3 u4 Y: V2 r2 ~) N同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
' K+ P- w2 @3 a1 y( X* X4 Xtvb now,tvbnow,bttvb加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 B) B7 F; X, X; v: {* m. W
我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表www3.tvboxnow.com- {3 x) w: @0 l( u: R" B4 @
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
2 F$ g( v; i0 i5 t我應該同佢講嗎﹖﹖
tvb now,tvbnow,bttvb% e7 [- Q0 x$ d$ c# O
千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..
2 h# c7 ^  M8 W公仔箱論壇我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????
) H, L# w. ?2 _公仔箱論壇麻麻地喔..........
& b3 e  g9 ]  F3 x7 L+ Y1 Y公仔箱論壇
. K2 d* Z3 X* Xwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇1 O& j3 s" r$ }7 h

+ ~. p/ n% B2 [www3.tvboxnow.com:onion05:
' |5 Y8 M2 X* o* V" C(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...
, ]( o" m9 c0 j# K' d0 Atvb now,tvbnow,bttvbshe is ok la