返回列表 回復 發帖

各位「虛擬馬主」14/11前請交養馬費

徵收11月份養馬費

養馬數目 X 100,000 tvb元 = 養馬費

交與 -> 運財童子

多謝.
11月份養馬費
4x100000

運財童子        1 秒前        TVB 400000 元                 積分轉出
馬主 huhut6432gj        
馬匹x3
醒目精英
俊鬥士
莫己若      

運財童子         1 秒前         TVB 3000000 元                 積分轉出
運財童子 5 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出

10x100000TVB
人在江湖~身不由己
運財童子 2 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出

我都想玩,請問點玩
11月份養馬費
運財童子         2 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
馬匹10只
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U

w

運財童子         4 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出

我俾多佐我得8只馬jia。。。。。。

運財童子         6 秒前         TVB 800000 元                 積分轉出
8 X 100000 TVB
有得比無得收,唔好玩
请问我要交几多呀
我完全唔识+唔知需要交钱嘛
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
请问我要交几多呀
我完全唔识+唔知需要交钱嘛
civicboy1969 發表於 2011-11-9 05:49 AM
1 HORSE 1 MONTH $100,000

IF YOU DIDN'T PAY THE OCT . YOU SHOULD BE PAYING . $100,000 X # OF HORSES, X 2
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
1 HORSE 1 MONTH $100,000

IF YOU DIDN'T PAY THE OCT . YOU SHOULD BE PAYING . $100,000 X # OF HORSES, X 2
JackyNelson 發表於 2011-11-9 11:33 PM
究竟要俾几多呀 威猛兄玩失踪
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
11月份養馬費 (十隻馬)
運財童子 4 秒前 TVB 1000000 元  積分轉出
畸形人類研究科
威猛哥哥, 我唔再交养马费,麻烦没收我既马匹!
原因:真系买左d马唔知做咩野,之前以为玩法大概好似足球甘,
版主开个赌盘之后就俾人落注。。。。。。。。
讲真,星期几有无马跑我都唔知道
真系唔想在《馬迷世界討論區》度净‘玩转帐游戏’
威猛哥版主,唔好意思啊,抱歉
威猛哥哥, 我唔再交养马费,麻烦没收我既马匹!
原因:真系买左d马唔知做咩野,之前以为玩法大概好似足球甘,
版主开个赌盘之后就俾人落注。。。。。。。。
讲真,星期几有无马跑我都唔知道
真系唔想在《馬迷 ...
jff6000 發表於 2011-11-14 10:50 PM
幾乎每次賽事都有虛擬投注, 但你又唔玩???
我真係唔明, 有得投注又唔投注, 無得投注又嘈