返回列表 回復 發帖

回應 DOBI 第 10208 篇文章

i thought u forgot ......... ....i go to bed sin la...or i'll have car accident tmr....
我都差不多要瞓.......大牛又好大聲呀
BYE  BYE  G伯伯......我瞓嘞 多謝糖果錢
原帖由 DOBI 於 2008-9-2 05:45 PM 發表
BYE  BYE  G伯伯......我瞓嘞 多謝糖果錢
你叫他g伯伯。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
好快呢度又有一個 blue eye 爺爺
外星貓E生

回應 CC517 第 10214 篇文章

做乜甘讲master G...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
由于我地几个商量咗(因为我地从9200楼开始有在少林) :

TVB3888888 的奖金是用%计算方法...
剩下的分给差不多到咗奖金楼才出现的楼....

原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 08:35 PM 發表
做乜甘讲master G...
乜啫, 做完伯伯就要做爺爺啦, 唔通做婆婆咩.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 08:58 PM 發表
由于我地几个商量咗(因为我地从9200楼开始有在少林) :

TVB3888888 的奖金是用%计算方法...
剩下的分给差不多到咗奖金楼才出现的楼....
你慢慢分, 不用算我.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:03 PM 發表

乜啫, 做完伯伯就要做爺爺啦, 唔通做婆婆咩.
E+多咗阿爷爷咗啵
婆婆,肥猪来啦。。。
其他地方都没晒人啊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-2 09:07 PM 發表
婆婆,肥猪来啦。。。
其他地方都没晒人啊。。。
豬小姐
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:10 PM 發表

豬小姐
你好啊。。猫哥。。
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:10 PM 發表

豬小姐
猫仔?我来啦!好bur啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:06 PM 發表

你慢慢分, 不用算我.
我私人醒你架... 自己份....