返回列表 回復 發帖
邊個係幫主呀?
viento 發表於 2013-9-4 09:21 AM
老陳咪係幫主囉.
老陳咪係幫主囉.
pknoface 發表於 2013-9-4 09:22 AM
原來係陳公公
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
TVB: 2147483647 元, 存款: 2147483647 元

風公子您銀行中的TVB$爆燈喇! 快D去兌換功勳啦!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
TVB: 2147483647 元, 存款: 2147483647 元

風公子您銀行中的TVB$爆燈喇! 快D去兌換功勳啦!
HENRY_168 發表於 2013-9-4 10:21 AM
係啦, 一排冇返嚟, 一返嚟就爆咗, 你仲乜咁留意我D錢錢
viento 發表於 2013-9-4 11:52 AM
重金之下 必有勇夫
SweetLemon 發表於 2013-9-4 07:54 AM
係甜檸妹妹提起錢,我先去看看您的身家  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
係甜檸妹妹提起錢,我先去看看您的身家  
HENRY_168 發表於 2013-9-4 11:57 AM
我冇欠你錢wor
風公子早晨.
風公子揾到食蕉未?
風公子 good evening。
唔知我幾時會爆燈。。。
我冇欠你錢wor
viento 發表於 2013-9-5 07:55 AM
只是八卦吓啫!  
風公子 good evening。
唔知我幾時會爆燈。。。
SweetLemon 發表於 2013-9-5 08:26 AM
食得太飽个時就会爆燈咯.
viento 發表於 2013-9-4 11:52 AM
万岁爷佢后宫佳麗咁多, 要養佢哋真係成座金礦都唔夠, 見你咁踏水有啲羨慕囉.
风公子今日无返啦
條骨都無佐lu
風公子早晨. 今日唔出現, 去咗拍拖?
風公子晚上好.