返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
9 \+ U8 m  }4 {+ zwww3.tvboxnow.com媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
3 H. W; W% F8 h& R2 f% ~. H3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩
6 A- y4 K: g) R1 L: A% {+ S公仔箱論壇+ O0 H; Q$ G0 r3 _( X' b
都岩架, 如果有人送比我既話XD
+ |* d+ q" l, }7 i) J公仔箱論壇我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩 + \; v, U  j: l4 w/ Z* f% b

, ]* ^2 ~; c5 q7 i6 s# o都岩架, 如果有人送比我既話XD公仔箱論壇  f& G0 r( L: o6 T4 B
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換公仔箱論壇* m8 R$ V) d8 O4 {! }# ~& J
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
! H8 x" @4 d. l. G公仔箱論壇我諗住送俾我gfwww3.tvboxnow.com0 D4 v3 T$ Z8 g2 Q
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
6 M8 x) h( G" t8 u) q8 j) ^tvb now,tvbnow,bttvb我諗住送俾我gf
1 Z, d: J+ _! S, j1 V( C( H7 ?tvb now,tvbnow,bttvbrhyme易唔易用?
& a8 J  `  U" F' M, p4 dtvb now,tvbnow,bttvb冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
* M" s5 m' I6 J- S9 H4 J2 d# Awww3.tvboxnow.com我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意, c# P6 B, D+ m$ e
但呢部會唔會好大部?
本帖最後由 媽媽咪呀 於 2012-3-30 10:47 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w/ P' S7 v) r$ {3 |! q5 G& L
www3.tvboxnow.com* Y! ^, K5 n/ X7 p! j" r" d0 E& l
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb' M& V; s# T0 k) P

3 I, l! y6 ~8 H) V1 v" Rwww3.tvboxnow.com3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既tvb now,tvbnow,bttvb& A, L' H) M5 a+ m; P
$ a5 ~( H  |6 P) @! M& w
so, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 公仔箱論壇# J* ~+ x5 R1 x6 r7 k/ q! |
" I- i3 O! L. Q  T9 d1 L
3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
1 l8 n; U* f% n- H: r: o5 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ K  R9 z) @" ?3 c! I- Dso, 你諗住買rhyme?
9 Y+ f1 N; S# d1 W% U0 Y媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
5 X2 S/ b4 ], U4 r8 i- D" h應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 公仔箱論壇, ~1 h& D2 ]# w& y8 j# L  H" Y$ ~: I
公仔箱論壇# j2 P6 @7 q; b$ [& L7 g$ e
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有% _5 p0 Y. f8 p, p& ^2 i+ h. t
你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦