返回列表 回復 發帖
我飲少少啦...唔該一罐Shandy~
zzleezz 發表於 2012-7-13 11:34 PM
拿督酒量竟然咁淺

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
呢D叫做着数,好似陷阱似D啵
lhy92725 發表於 2012-7-13 11:38 PM
係陷阱?
搞到我呢家都未训就好明显是陷阱啦
听日再研究下个陷阱有几深先
條骨都無佐lu
哈哈, 妳早d訓啦, 我仲未飲完
好瞓啦, 走鬼呀, 來揸牌啦
外星貓E生
cocktail please
cocktail please
alinalee 發表於 2012-7-14 12:24 AM
醉貓
外星貓E生
伏特加生蠔~thank you~~
Blue Label please~
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
Blue Label please~
summei0529 發表於 2012-7-14 01:28 AM
you want to drink me??

踩塲!!!
迪士尼樂園歡迎你
靚靚mm ~

~ fls 要一个杯  "tropical islands" during brunch time ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
踩塲!!!
bourget 發表於 2012-7-14 05:15 AM
juju is so aggressive in this forum

大家早晨,酒馆边有甘早开门,去E馆开D醒酒丸先啦
條骨都無佐lu
早晨 恭賀新館開張。。。