返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇9 ]+ Z4 ~) J- D  ~9 x8 r; Z& i
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
" N( A5 ~- ?: `! g, |0 @tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
( c3 N! _6 s, i9 H1 P公仔箱論壇黑色真係好型@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 `: E- f  R* \% o5 d/ d$ `5 b5 X
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正  k: O: l2 ?6 V7 h! K
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i' q$ n9 H6 u8 _1 g! L
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
& j7 M+ [* I2 v* C4 [9 w
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正' d4 k4 V4 k5 `$ f4 Y7 g$ D8 U
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h$ ]4 Q! N6 H. V
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
/ t; X5 A4 ^% c6 l8 k6 G我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...www3.tvboxnow.com* R5 ~% X/ I: T2 ?& d" s9 q
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ A/ G6 B1 |8 i; @9 |
我就鍾意one多d(所以訂左one)/ E$ [% G" J, x. y. M9 x
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
% h" e" b8 Z& s. ~+ [0 L公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb( v: i" |: Y7 X7 L  v" c- i  s
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb( v+ |; B# x. z( W9 |
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
) A3 d4 ^0 h* P! kwww3.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵' Y$ t" H( ^3 U/ a, y! F
同埋我覺得one影相靚d
tvb now,tvbnow,bttvb4 s# j& p$ |9 C- @" ]
我就鍾意one多d(所以訂左one)
  I! C+ J5 w9 E3 I3 Vs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
, ?. d9 j! D9 c! o: A/ Y( @7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
: N9 R2 d* W5 j0 mtvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
5 u  f: z9 a* a1 I1 F9 G. G# l5 cagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
" m  c5 f& D/ h1 N4 @+ z8 ~9 W/ |" O1 c' k6 f公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
* ?2 B1 e) p$ J, e$ Kwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
8 R+ e' [" W$ c
如果講像素既話唔係S4高D咩
2 l7 z; \; N7 u0 u! E公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
* O* ]- A2 X8 \3 d8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
, \8 r! n# @( C- F+ t9 Q; b' E
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
2 r# m# }6 a4 e- n( V, g1 t% S$ S同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
公仔箱論壇1 P9 z( c% G0 Z
如果講像素既話唔係S4高D咩
- I) u1 U" v; D魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ n. f! C5 o, v3 W& L
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
1 t& J  J: `) y$ U" Z. X6 Eone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
tvb now,tvbnow,bttvb" i$ A) ?' J1 v' a+ d- b6 P
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
3 ]6 Q) s% I) B0 _  ~5 @公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 X, I9 i2 J0 K8 }樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
7 N+ B  b! W& X如果係咁咁真係唔洗考慮....