返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機www3.tvboxnow.com2 C8 Z0 z( {% C6 N( |+ t2 \
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
% x9 N- S: \. M# I公仔箱論壇我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手www3.tvboxnow.com2 d6 `" s- B% [  ?9 M  Z, R
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機3 n; i. ~) i  J+ y
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
) l$ {2 p6 p/ U" T$ Iwww3.tvboxnow.com丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
' L6 _3 I2 \; q5 u' M" }- Gwww3.tvboxnow.com我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手公仔箱論壇# m$ {/ A/ S' V; F6 h/ D3 w
仲有機會嬴部one返黎:PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 b& Q( `8 k9 G* ?1 I3 i$ v
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
8 \2 s# B7 Q! p  l6 C* f. W$ d0 C3 \www3.tvboxnow.com我諗都唔會咁易嬴到啦@@* v5 X  |6 ?4 K9 H* M* p
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
- K; [' T* x  @7 |6 @$ Z公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@tvb now,tvbnow,bttvb" z  A- T! y' n. j" X' G
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
9 y, ~2 n8 D& `www3.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
* W! x$ \. G( y) C1 G( a) m
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
' g8 g! }, V- O; f4 j6 b$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗都唔會咁易嬴到啦@@
! [$ y; u* A7 z想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真.... O  L6 J5 F8 K7 b
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
- \: U9 F2 s  V9 X' I- g" s: c1 b
都係既, 聽講影相好靚tvb now,tvbnow,bttvb/ J! m+ A3 N" X1 w8 x( h
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!" K3 r% k- Q% ]: p
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
" a8 X5 {4 Y# Y# J
, B, M+ q$ e5 atvb now,tvbnow,bttvb邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
8 x( {: z5 \+ Z( m2 Mwww3.tvboxnow.com
( M- m- |# O. C我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????