返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+19 a0 D/ ]' V# _. m& a5 U
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1# o: F- _- |0 P6 u9 `  S
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G; V: O- U0 R; q2 |, A+ T$ D
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
/ E! g, }* h. k, G; r公仔箱論壇下, 咁搵笨
; T* u+ C7 I/ Q: U/ Q0 `不過佢3g同4g係咪同時出先?
) m  r1 T: f7 G% Z下, 咁搵笨
2 O* N4 c) \6 J' _不過佢3g同4g係咪同時出先?www3.tvboxnow.com9 E  X0 l2 d) E8 Z0 X
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
/ `3 I; {# |8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係呀, 4G版聽講會再遲D
8 b  w- }0 ]3 S, O' K不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
- ~* T/ }" P' [/ i0 `" `4 m成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E5 `8 D' T% u) t
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+公仔箱論壇+ z# K0 H7 x  ~/ S: T+ N
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
" q( B5 O' x0 S+ yskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
2 g# f0 w0 s; y. X! W7 W
下..乜咁樣架www3.tvboxnow.com: I6 F2 {1 A: {- Z
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
2 [5 q  O) Z" B$ E依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d" H/ Z1 j9 M- X1 |
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
公仔箱論壇, x$ K, D8 [8 R: q6 G, v( o
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
tvb now,tvbnow,bttvb( @# K# z# s# D0 A" M2 L" p: R- g6 s
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
' r: \' W5 s2 x$ t5 |4 C! pmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^# l$ n9 ~1 k7 b
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇. E1 n) p& m+ t# Y
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
3 ]5 R/ b$ j5 h% W$ z& R% j/ Tagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
1 E6 @# R3 X: F8 kagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
9 E: S! {8 o8 W! q% Q" {$ ebombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
* e- ]" l# ~. ]4 {8 G. C5 W1 ~' E
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題tvb now,tvbnow,bttvb  f! g4 ?; s4 T
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 tvb now,tvbnow,bttvb$ \' M* F6 H& h9 r3 m" \3 n) i
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
3 w) ^2 d- a0 G" tbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
7 h+ I" v4 S6 y2 B
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
" h0 ^( B5 O  Q! c3 wwww3.tvboxnow.com不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁