返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!, @7 n2 g7 }( J3 J5 C3 r4 y
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
www3.tvboxnow.com: ~: b5 z" z6 X. D
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
0 A# j3 |0 V& a: f7 o8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
7 h- b2 l! R9 i+ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 V% [6 _- u2 M8 X9 Y; L
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的www3.tvboxnow.com: W" I% w% M4 W8 s# t4 c
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
  X8 w# _! z9 x) J5 H1 m我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
, A8 q  A  q; D, f1 Y6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
% B" r) \/ C) \0 A0 t" D; atvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
4 i' C5 U) |( Q8 x我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
( w. o+ m/ y$ G* Z1 M) Mwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
8 I7 Q# e8 o9 u, ?' E* `# ]% [tvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?/ C8 [% U5 a0 ]+ e+ M, i; ^0 l
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
6 m3 @; P4 E6 L4 E; Z1 y. Y2 iwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& g7 X; n* y8 x  ?9 p
係呀, 我覺得白色幾好
/ r+ t. A$ @- S4 L5 p1 D. zwww3.tvboxnow.com而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇7 ?1 y$ R: f. r. W# a/ W1 G: w
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
2 b8 W' r$ _4 S$ w% c" Y7 p9 ~呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
0 g4 P4 c% v9 y+ D% ztvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
公仔箱論壇; D1 j! {' |  b2 Z; U/ x) W, B
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁tvb now,tvbnow,bttvb* K- r/ e7 V7 W
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- X  Z; |5 d3 p% ]" f3 D
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
0 v6 R& e8 m  h真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
$ Q, N6 x5 ~4 E' ]% O2 B6 `1 l: lwww3.tvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正公仔箱論壇1 M# a( @+ u: M4 }
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
8 {0 H9 O7 Q7 f! ~; k8 btvb now,tvbnow,bttvb係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU