返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正# f+ A  `3 D7 _6 [- P. g, g
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
www3.tvboxnow.com3 f, J; Z: t8 s% o1 h' S9 |% |
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
$ J! E8 r7 q7 L5 e6 ]" u公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
1 e! L8 X# X- F公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
+ m6 a# L8 Q) L9 K% ^2 J公仔箱論壇3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎4 l# t1 p; {) e& v5 _
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱5 s( x* v0 H' S" R' d: _) z
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
/ `' z! i1 \; N4 R1 _# y7 S公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; v9 G. a; }5 i: N
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
% f  L( M% o+ {. l3 d9 o9 p
連傾電話個d都會熱??6 O* H, X: v' M5 p; K+ r2 J
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分/ u8 z* ]" \7 D0 ]2 x$ y
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
. ^* N6 c# m& I8 ]7 k7 V# S0 f係, 用一陣就會熱
; n6 t5 p& c' Y  G+ m6 n' h3 J講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
9 x  k4 w* E0 k& ttvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
- Y8 y- e" o4 U$ g3 p; k/ Z9 _SENSE TV係咩黎架??
& p0 `$ S/ F1 ]- Q公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??www3.tvboxnow.com2 E7 v2 q) t9 K, _) C
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
' M$ b* o! |) E1 ]. g/ s; Y
可以將one當做遙控公仔箱論壇: W- }4 N. c% C7 a# F
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
7 \, c' P" {4 h! `- i魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
0 t  }' N; G! z: o
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
+ w! m' T% i3 K0 x. M可以將one當做遙控
) N4 r4 |2 B+ R9 S公仔箱論壇其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用www3.tvboxnow.com6 [: o/ P4 Z, D# B! j
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
' D' U/ U+ l: {4 v& p/ M5 B) R! Q6 V
咁犀利, M0 ~  g+ @  r! r9 ^' B% k
我今晚都出去試下部機先
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C' H. y$ J% q" \* v: P' E
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架www3.tvboxnow.com* V1 s& B( \: R- ]) h" {, F1 a5 W4 V
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
4 H: n& U. o$ k* T
wow,你幫我打左支強心針7 X6 Q1 _9 W" t6 f* z
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
, l4 ?3 k. P, qtvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針
: w$ n, M3 Q( k  `( w& ~5 c2 k  |公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
# s+ ?6 n% N) N& ]* S1 Xtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
7 N& k6 ?. h. x+ G4 ?
我覺得d電都ok襟
( K$ H  m, y2 B3 c8 z4 P0 H, q公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文tvb now,tvbnow,bttvb$ f) c3 E$ r/ ^# g9 Q
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm