返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb, o: T4 s, H! y8 N$ n5 l5 \  g: q
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
% ]9 @; E( y' r1 V1 H# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇www3.tvboxnow.com8 K# [1 ^* |) _# ^6 H
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
公仔箱論壇+ g- `3 O, L6 C
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
$ V. J* [- g/ R$ G! fwww3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
/ b& z& _$ F! u# l& rwww3.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?www3.tvboxnow.com: Q: T, x  H8 u. ]2 q$ e4 P# H
不過htc邊部好?tvb now,tvbnow,bttvb8 u1 K  n! E6 z2 x5 g0 d
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T; P1 A" d" P+ \/ ?* ^; b
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 X& h5 G1 W% [( d
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
- x" `. q- c/ d( G6 z. i$ _咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇& D1 I8 u6 }$ r# p& f8 G
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
) ^: B/ s: [! k+ v5 e% r% D【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r: Y8 t' R, A) W8 H; s/ l  J4 V
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。3 t2 E! u, h" s. |) S
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
0 b1 [" K& j( n8 h4 E1 X7 ?6 b5 O
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇' C' Z" Q- g) p9 \$ i
不過香港都有蝴蝶咩???
; `% J+ U6 f2 j1 d$ h0 U
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^7 k/ R( K# D% @
不過香港都有蝴蝶咩???# H9 l3 x  l4 ~9 \
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
, G  {3 F5 u1 M9 f& ~公仔箱論壇有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
! k* p0 @& B% x9 V係呀www3.tvboxnow.com+ Q& `2 \9 l" a* n  X
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱6 x* u% g8 T+ y4 W0 `2 Y
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
% B5 I1 X  T3 [# K$ `) gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@1 @5 E0 U2 ~8 ]
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
9 i% c2 U, q( e4 Z( g" w; J0 g
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ l" P. y; }: E0 `- G+ |$ o0 S! k  n
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K3 m3 X- m2 s8 y/ P( {# E
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
" |* u0 c7 L* a$ s公仔箱論壇個個都話one@@
/ F  z3 t! R6 D公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
- D. P' v9 u/ e& x# nsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 T, s" Y- x! P' G. \3 c
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
: w( Y* n8 O) O6 j3 }2 Bwww3.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
# S% T& w: b. x6 z1 d' @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
: N. R% v0 T( }+ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
( n0 `0 F, H) d8 p# r2 A3 a% S# rwww3.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
6 b. U% m6 H- t* X" ]+ etvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
( m& N" v1 Q" g) i  R公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
& N' J4 p3 }+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag