返回列表 回復 發帖
放假当然周围唱架啦
條骨都無佐lu
緊系唔覺,唔同周圍仲人講咩
tvbkk123 發表於 2013-11-3 08:49 PM
wow
我都中意KK相入面個個女仔><
留下了....足跡...((好大-0-
放假当然周围唱架啦
lhy92725 發表於 2013-11-3 08:52 PM
你嘅嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
wow
我都中意KK相入面個個女仔>
BlAckCaTinA 發表於 2013-11-3 09:03 PM
靚咧
黑猫你好,几日无见喔
條骨都無佐lu
靚咧
tvbkk123 發表於 2013-11-3 09:13 PM
靚爆鏡
型 英 帥 靚 正
靚咧
tvbkk123 發表於 2013-11-3 09:13 PM
  • 本名:林潤娥(內地有翻為:允兒) 藝名:潤娥(允兒) YoonA 韓文:임윤아
  • 生日:1990年5月30日 身高:167cm 體重:47kg
  • 血型:B型 星座:雙子
  • 比花更美的潤娥: 少女時代的魅力少女,合李秀滿口味;純情漫畫主人公般的外貌,內心的活潑,深深陷入魅力中,從頭到腳散發魅力;雖然會裝蒜,實際上很開朗活潑;成為少女時代成員前知道最多的允兒,漂亮的臉蛋和溫柔的性格,給所有人帶來笑的少女,總是很有禮貌,白皙的樣子永遠不會變。
wow
我都中意KK相入面個個女仔>
BlAckCaTinA 發表於 2013-11-3 09:03 PM
我唔中意相入面个女仔. 我中意相外面个女仔啫.
本名:林潤娥(內地有翻為:允兒) 藝名:潤娥(允兒) YoonA 韓文:임윤아生日:1990年5月30日 身高:167cm 體重:47kg血型:B型 星座:雙子比花更美的潤娥: 少女時代的魅力少女,合李秀滿口味 ...
SweetLemon 發表於 2013-11-3 09:26 PM
少女時代!
韩国妹啊?
條骨都無佐lu
靚爆鏡
chan200308 發表於 2013-11-3 09:16 PM
緊係
本名:林潤娥(內地有翻為:允兒) 藝名:潤娥(允兒) YoonA 韓文:임윤아生日:1990年5月30日 身高:167cm 體重:47kg血型:B型 星座:雙子比花更美的潤娥: 少女時代的魅力少女,合李秀滿口味 ...
SweetLemon 發表於 2013-11-3 09:26 PM
凍檸姐玩踢爆,我已經選咗一張唔係人人認得嘅相咗
我唔中意相入面个女仔. 我中意相外面个女仔啫.
pknoface 發表於 2013-11-3 09:35 PM
一樣咁鍾意
韩国妹啊?
lhy92725 發表於 2013-11-3 09:55 PM
係啊,少女時代嘅成員
韩国明星我完全吾识
條骨都無佐lu