返回列表 回復 發帖
有无得上早堂架
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
依架就係搵到A君拳館嘅時間適合我,但係A君嘅態度就另我覺得........
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
千其米拜错师傅
條骨都無佐lu
我仲來都冇睇過B君,我睇佢地打交嗻嘛
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:19 PM
即係左睇右睇啦
型 英 帥 靚 正
有无得上早堂架
lhy92725 發表於 2013-11-24 09:24 PM
估下邊個贏先啦
錯啦,好多人返工時間短,所以放咗工之後可以學,所以星期幾對佢地黎講唔係問題
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:20 PM
如果你真心學, 冇話冇時間.
型 英 帥 靚 正
依架就係搵到A君拳館嘅時間適合我,但係A君嘅態度就另我覺得........
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:28 PM
A君B君都唔啱, 就搵C君啦.
型 英 帥 靚 正
千其米拜错师傅
lhy92725 發表於 2013-11-24 09:30 PM
今時今日,邊有拜唔拜錯啦教咗你拳,唔教你武德嘅周街都係,雖然我對B君嘅武術冇興趣,不過我就非常欣賞佢嘅武德
估下邊個贏先啦
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:32 PM
有冇獎架
型 英 帥 靚 正
A君B君都唔啱, 就搵C君啦.
chan200308 發表於 2013-11-24 09:34 PM
我幾時講唔啱我已經打算去A君拳館度學,又唔係A君教我,係佢教我就唔學嗻
今時今日,邊有拜唔拜錯啦教咗你拳,唔教你武德嘅周街都係,雖然我對B君嘅武術冇興趣,不過我就非常欣賞佢嘅武德
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:34 PM
師奶買米
型 英 帥 靚 正
有冇獎架
chan200308 發表於 2013-11-24 09:35 PM
師奶買米
chan200308 發表於 2013-11-24 09:36 PM
係都要逼我出腳
我幾時講唔啱我已經打算去A君拳館度學,又唔係A君教我,係佢教我就唔學嗻
tvbkk123 發表於 2013-11-24 09:35 PM
你唔使學啦, 已經有A君嘅影子.
型 英 帥 靚 正