返回列表 回復 發帖
幾強都假最緊要見$$$使
lckiong 發表於 2017-2-19 01:23 PM
越來越唔見使
條骨都無佐lu
我聽個朋友講話香港新嗰間國際學校Offer佢30K佢都揀去山東,應該唔會係10K嗰個範圍!

至於交通,高鐵係幾百蚊人仔,飛機呢?

咁咩地方都有idiot嘅,idiot係無地域性嘅! ...
perfectman 發表於 2017-2-19 11:09 AM
聽個朋友講
i am talking about the usa!  high speed rail will not work because distance between cities are too far!  flying is cheap in the usa. let's use los angeles to san franciso as an example.  $186 and 1h 15min by plane vs 5h 37min or more by car.  don't even think of taking the train which needs 14+ hours.
幾強都假最緊要見$$$使
lckiong 發表於 2017-2-19 01:23 PM
小強有很多$$$
睇4K片有沒有問題
free2penny 發表於 2017-2-19 02:05 PM
我家沒有4k電視, 電腦屏幕沒有4k...
各位 下午好
型 英 帥 靚 正
電腦電視有4K,如果片源無,都系假嘅遮
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
我住在落後國家價格昂貴只能負擔 25Mbps...

看1080p youtube 沒有問題 但upload 片上youtube慢
Pedestrian_A 發表於 2017-2-18 04:51 PM

睇4K片有沒有問題
free2penny 發表於 19/2/2017 02:05 PM
佢只係想睇AV片冇問題就滿足咗
認真睇真啲真係又真係
電腦電視有4K,如果片源無,都系假嘅遮
lhy92725 發表於 2017-2-19 05:28 PM

當你夾埋藍光機,5.1喇叭,就會感受到嗰種享受㗎喇
perfectman 發表於 19/2/2017 05:47 PM
有$就享受,冇$$$? 難受咯

你有$$$ 都未必有得你咁享受,片源?普遍?分享?

o係馬來,好多地方網絡都唔發達,就好似我鄉下咁,個網絡最多都係去到1~2Mbs咋,享鬼享馬咩?
認真睇真啲真係又真係
各位 晚上好
型 英 帥 靚 正
當你夾埋藍光機,5.1喇叭,就會感受到嗰種享受㗎喇
perfectman 發表於 2017-2-19 05:47 PM
都系果句,片源無嘅話,你部電視曉飛都無用
條骨都無佐lu
佢只係想睇AV片冇問題就滿足咗
lckiong 發表於 2017-2-19 07:10 PM
現在D AV片都高清架啦
條骨都無佐lu
有$就享受,冇$$$? 難受咯

你有$$$ 都未必有得你咁享受,片源?普遍?分享?

o係馬來,好多地方網絡都唔發達,就好似我鄉下咁,個網絡最多都係去到1~2Mbs咋,享鬼享馬咩? ...
lckiong 發表於 2017-2-19 07:16 PM
你為乜又返佐鄉下呀,系大省咪好咯
條骨都無佐lu