返回列表 回復 發帖
即係如果有人決意要死,你阻唔到佢㗎喎!

好多朋友都叫老虎介紹啲姊妹佢哋識,香港台灣都試過去玩啲港仔唔敢去識人,問佢點解,佢話唔識普通話喎,呢啲咪叫抵死囉,話要捍衛廣東話,依家咪受返囉! ...
perfectman 發表於 2019-1-28 01:25 PM
学普通话唔系甘难遮
你甘清楚嘅,识过香港女仔?
lhy92725 發表於 2019-1-28 12:22 PM
识识下甘啦
港女呢個名號,舉世聞名㗎啦!
perfectman 發表於 2019-1-28 01:26 PM
香港特产
识识下甘啦
yxx01 發表於 2019-1-29 10:03 AM
甘一定深受其害先讲得出肺腑之言啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

2018【有傾有講水區】最受歡迎會員

*有獎* ☆競猜‧投票☆活動

推薦時間: 2019年1月30日- 2月3日

投票時間: 2019年2月5日- 2月19日

獎勵: 1.所有獲推薦的候選人,除獲推薦獎金外,將按名次獲派發獎金。

2. 投票獲選為最受歡迎水區會員前三名,將獲配帶水區吹水王勳章1年。

3.所有投票者,所投候選人為前三名者,獲派發相應獎金10%。

4.所有推薦者,均獲發推薦獎金。   

吹水王勳章:

推薦部分,1/30 開始!!

本活動獎金豐富,歡迎參加!!

活動詳情,請按以下連結:

【活動】2017年吹水區最受歡迎會員*有獎*競猜投票活動 《說明及派獎帖》

DIAP 係點解?
你係眯想講嗒呀?
我成日都講,無話邊個嗒邊個嘅!
用手指撩耳窿,手指舒服定耳窿舒服?
perfectman 發表於 2019-1-29 02:17 PM
你噶手指唔识打冷颤喔
羊叔叔放假啦?我仲忙到甩辘
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽

KK、完美俠、各位水友 早午晚好!! 宣傳帖沒有向你及大家打招呼,在此致歉!!!

因為論壇被襲事件至今,某些發帖功能(包括發佈投票功能)仍未恢復,請某超版 幫忙,他說他如今的權限也無能為力!!!

我仍不願放棄,但沒有此功能,辦這個投票選舉活動幾乎不可能,所以花了一整晚時間給Admin Zhouyu寫了信!!!

幸好,情辭還算懇切,還特別為此信設計了公仔箱專用信箋!!!

翌日,竟然給了Grace這權限約1個月,但算算時間,好倉促!!!

昨晚通宵搞掂說明、推薦、宣傳帖內容及圖,及簽名等等!!!

因為統一發帖倉促,沒打招呼,請見諒喔!!!

有空也請大家來支持一下,多謝多謝!!!

簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
羊叔叔放假啦?我仲忙到甩辘
lhy92725 發表於 2019-1-30 10:32 AM
未啊,做埋听日