返回列表 回復 發帖
HENRY兄知道有搶帖發問小遊戲獎金派,就立即報名
timmaxsing 發表於 2013-9-30 12:10 PM
來搶錢   
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^

搶帖發問小遊戲最新公布
來搶錢   
HENRY_168 發表於 2013-9-30 12:12 PM
可時開遊戲,我來你到搶一下錢
可時開遊戲,我來你到搶一下錢
timmaxsing 發表於 2013-9-30 12:18 PM
檸妹妹和您都搞踩樓遊戲,我再開踩樓遊戲恐怕論壇負荷不到,
我都是下星期先開了。
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
檸妹妹和您都搞踩樓遊戲,我再開踩樓遊戲恐怕論壇負荷不到,
我都是下星期先開了。
HENRY_168 發表於 2013-9-30 12:24 PM
論壇負荷不到
論壇負荷不到
timmaxsing 發表於 30/9/2013 12:27 PM
剛才十點幾時都關閉優化三分鐘咗
認真睇真啲真係又真係
J神下午好
其實乜嘢遊戲,即系係度吹水就有錢囉?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其实我都吾多明点玩
條骨都無佐lu
J神下午好
其實乜嘢遊戲,即系係度吹水就有錢囉?
tvbkk123 發表於 2013-9-30 01:32 PM
每人每天只可貼一張風景圖給我,照嚟吹水,就有1分,特別MV/好聽的歌唱MV就會有2分,於每個星期五獲最高積分者就可奪得億元獎金。

遊戲期間內我會發問問題,已先到先PM我頭10名PM我宜答中問題者,

就可即奪10萬至50萬不等獎金, 獎金已問題難度宜定金額。

搶帖發問小遊戲:看13頁183#

其实我都吾多明点玩
lhy92725 發表於 2013-9-30 01:35 PM
每人每天只可貼一張風景圖給我,照嚟吹水,就有1分,特別MV/好聽的歌唱MV就會有2分,於每個星期五獲最高積分者就可奪得億元獎金。

遊戲期間內我會發問問題,已先到先PM我頭10名PM我宜答中問題者,

就可即奪10萬至50萬不等獎金, 獎金已問題難度宜定金額。

搶帖發問小遊戲:看13頁183#

已pm
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
J 神午安
十年一刻,一路沿途,感激有你
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
搶帖發問小遊戲10萬元獎金經已發出,多謝各位的參與。