返回列表 回復 發帖
原帖由 四爺~~ 於 2008-3-18 02:59 PM 發表
小弟等待批准入家族
等唔切
原帖由 四爺~~ 於 2008-3-18 02:59 PM 發表
小弟等待批准入家族
唔見有你既申請既
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 水晶人 於 2008-3-18 04:38 PM 發表

唔見有你既申請既
另投別處
遲下可能....供應埋法神比大家......

完!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復 #442 Q版皮利斯 的帖子

法神。。。
how can i get 王者 and 英雄 item???

:onion14:
我可以用兩件英雄換王者之墜和王者聖甲
因為我用騎士用唔到英雄裝....但係王者又唔齊
原帖由 mini_kandi 於 2008-3-19 18:10 發表
how can i get 王者 and 英雄 item???

:onion14:
睇第一頁!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版許樂 於 2008-3-19 19:57 發表
我可以用兩件英雄換王者之墜和王者聖甲
因為我用騎士用唔到英雄裝....但係王者又唔齊
因為級數限制 我都拿不到 幫不到你換....
你問下其他成員換啦....應該好多人都有....

水晶 收pm!^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-20 10:11 AM 發表
水晶 收pm!^^
收晒~~~:onion18:
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
hello !!
I'm 8 turns now.........:014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
8 轉左做刺客升 LV 都一樣好快。。。
迪士尼樂園歡迎你
新版本好像升寵易好多.....

加油呀!^^

Can someone help me and give me some 紅寶石???